Jobs in West Flanders

Gain access to the widest range of jobs in West Flanders with Robert Walters. If you're looking for a job in Interim Management, we are experienced in finding professionals their ideal role in West Flanders.

Search Results

CFO

Salary: Negotiable

Location: Kortrijk

Date Posted: 28 March 2023

We zijn op zoek naar een veelzijdige CFO die het finance team van een succesvol internationaal productiebedrijf in Kortrijk wil leiden en ondersteunen.

CFO

Salary: Negotiable

Location: Roeselare

Date Posted: 28 March 2023

Een internationale organisatie actief in de productiesector is op zoek naar een ondernemende en ervaren CFO met sterke analytische vaardigheden en goede people management skills om het finance team aan te sturen in Roeselare.

Salary: Attractive salary

Location: West Flanders

Date Posted: 03 March 2023

A leading company active in the Banking sector is currently looking to hire a Wealth Management Director to join their offices in Kortrijk. Thanks to your experience in Wealth Management, Sales, and People Management you will be the perfect addition to the company and will have an essential role within the company and your team.

Salary: Negotiable

Location: Ieper

Date Posted: 20 February 2023

Een snelgroeiend adviserend bedrijf in Ieper is op zoek naar een ondernemende en ervaren Corporate Finance Advisor met sterke analytische vaardigheden om het team te ondersteunen met de uitvoering van diverse corporate finance opdrachten.