Jobs in West Flanders

Gain access to the widest range of jobs in West Flanders with Robert Walters. If you're looking for a job in Interim Management, we are experienced in finding professionals their ideal role in West Flanders.

Search Results

Salary: Negotiable

Location: Oostkamp

Date Posted: 16 November 2022

We zijn op zoek naar een ambitieuze Business Controller voor een bekend innovatief bouwbedrijf in Oostkamp. Bent u ambitieus en ondernemend? Heeft u enkele jaren ervaring en kan u de ondernemingsstrategie vertalen naar financiële plannen, budgetten en ramingen? Dan bent u de Business Controller die we zoeken!

Salary: Negotiable

Location: Bruges

Date Posted: 16 November 2022

Voor een snel groeiend bouwbedrijf in Zuid Brugge zijn we op zoek naar een ervaren Project Controller om het dynamisch en ambitieus team te ondersteunen op vlak van financial data planning en project control, waarbij expertise in financiële analyses en rapportages een must is.

Salary: Negotiable

Location: Ieper

Date Posted: 19 October 2022

Een snelgroeiend adviserend bedrijf in Ieper is op zoek naar een ondernemende en ervaren Corporate Finance Advisor met sterke analytische vaardigheden om het team te ondersteunen met de uitvoering van diverse corporate finance opdrachten.