Accountancy & finance jobs

Across Belgium, Robert Walters is specialised in placing first-rate accountancy and finance professionals on a permanent basis. We provide recruitment services to national and international organisations ranging from Fortune 500 companies to small and medium sized businesses. Our consultants are drawn from diverse backgrounds ranging from consulting and operational finance roles, to qualified accountants, and as a result have a deep knowledge of the industry and job sector in order to best assist you with all your career ambitions.

Have a look at our latest jobs in accountancy & finance below:

Search Results

Salary: Attractive Salary

Location: Antwerp

Date Posted: 29 November 2022

For an international company located in Lillo (Antwerp), we are looking for a Cost Analyst to join their finance department. This Cost Analyst is a key member of the Site Controlling Team and performs Reporting & supports Accounting functions.

Salary: Negotiable

Location: Zwijndrecht

Date Posted: 29 November 2022

Een welbekend servicebedrijf gelegen in Zwijndrecht is op zoek naar een Business Controller die meewerkt aan het verbeteren van de financiële en operationele resultaten van de verschillende business units. Samen met het business unit-team bouwt u mee aan een Performance Management-systeem voor het bedrijf.

Salary: Negotiable

Location: Sint-Truiden

Date Posted: 29 November 2022

Een hoogwaardig internationaal bedrijf actief in de productiesector en gelegen in Sint-Truiden is op zoek naar een analytische en ondernemend Project Controller om deel uit te maken van een succesvol team waar u de ruimte krijgt uw carrière uit te bouwen en mee te groeien binnen een snelgroeiende omgeving in België en in het buitenland.

Salary: Negotiable

Location: Puurs

Date Posted: 29 November 2022

Een gerenommeerd bouwbedrijf in Puurs is de zoektocht gestart naar een Financial Controller om het dynamisch, succesvol en snel groeiend team te versterken.

Salary: Attractive Salary

Location: Brussels

Date Posted: 24 November 2022

An international company active in the chemical sector is currently looking to hire a Senior Financial Controller to join their offices in Brussels.

Salary: Attractive Salary

Location: Brussels

Date Posted: 24 November 2022

A growing company active in the Tourism sector is currently looking to hire a Finance & Controlling Manager to join their offices in the North of Brussels.

Salary: Negotiable

Location: Tongeren

Date Posted: 22 November 2022

Een zeer uitdagende opportuniteit komt vrij in een snelgroeiende internationale groep actief in de productie en verkoop van duurzame vloeroplossingen. Het internationaal bedrijf is gelegen in Tongeren en is op zoek naar een autonoom, stressbestendig, flexibel en proactieve Group Controller die de directie kan ondersteunen en helpen in de uitbreiding van het bedrijf op nationaal en internationaal vlak.

Salary: Negotiable

Location: Eeklo

Date Posted: 22 November 2022

Een zeer uitdagende opportuniteit komt vrij in een snelgroeiende internationale groep actief in de productie en verkoop van duurzame vloeroplossingen. Het internationaal bedrijf is gelegen in Eeklo en is op zoek naar een autonoom, stressbestendig, flexibel en proactieve Group Controller die de directie kan ondersteunen en helpen in de uitbreiding van het bedrijf op nationale en internationale vlak.

Salary: Negotiable

Location: Aalter

Date Posted: 21 November 2022

Een hoogwaardig internationaal bedrijf actief in de productiesector en gelegen Aalter is op zoek naar een analytische en ondernemend Plant Controller om deel uit te maken van een succesvol team waar u de ruimte krijgt uw carrière uit te bouwen en mee te groeien binnen een snelgroeiende omgeving in België en in buitenland.

Salary: Negotiable

Location: Mechelen

Date Posted: 21 November 2022

A great opportunity as Consolidation & Reporting Specialist has just arisen within an international player in the transportsector. Based in Mechelen, this is your chance to join a dynamic and innovative culture with numerous career opportunities.