Business controller jobs

Looking for a new job in business controlling? Robert Walters Belgium is specialist in helping Business controllers find their dreamjob. View our latest Business controller jobs below:

Search Results

Salary: Negotiable

Location: Zonhoven

Date Posted: 01 December 2022

Vonk Culinary Cheese (VCC) is een jong en snel groeiend bedrijf in kwalitatieve zuivelproductie en -trading, gelegen in Zonhoven. Om haar groei te verstevigen is VCC momenteel op zoek naar een Plant Controller om het team te komen versterken.

Salary: Attractive Salary

Location: Brussels

Date Posted: 01 December 2022

A fast growing company active in the Distribution sector is currently looking to hire a Business Controller to join their offices in Brussels. Thanks to your experience in Finance, you will be the perfect addition to the company and will have an essential role in accompanying the group by controlling the Belgian entities.

Salary: Negotiable

Location: Zwijndrecht

Date Posted: 29 November 2022

Een welbekend servicebedrijf gelegen in Zwijndrecht is op zoek naar een Business Controller die meewerkt aan het verbeteren van de financiële en operationele resultaten van de verschillende business units. Samen met het business unit-team bouwt u mee aan een Performance Management-systeem voor het bedrijf.

Salary: Negotiable

Location: Sint-Truiden

Date Posted: 29 November 2022

Een hoogwaardig internationaal bedrijf actief in de productiesector en gelegen in Sint-Truiden is op zoek naar een analytische en ondernemend Project Controller om deel uit te maken van een succesvol team waar u de ruimte krijgt uw carrière uit te bouwen en mee te groeien binnen een snelgroeiende omgeving in België en in het buitenland.

Salary: Negotiable

Location: Tongeren

Date Posted: 22 November 2022

Een zeer uitdagende opportuniteit komt vrij in een snelgroeiende internationale groep actief in de productie en verkoop van duurzame vloeroplossingen. Het internationaal bedrijf is gelegen in Tongeren en is op zoek naar een autonoom, stressbestendig, flexibel en proactieve Group Controller die de directie kan ondersteunen en helpen in de uitbreiding van het bedrijf op nationaal en internationaal vlak.

Salary: Negotiable

Location: Eeklo

Date Posted: 22 November 2022

Een zeer uitdagende opportuniteit komt vrij in een snelgroeiende internationale groep actief in de productie en verkoop van duurzame vloeroplossingen. Het internationaal bedrijf is gelegen in Eeklo en is op zoek naar een autonoom, stressbestendig, flexibel en proactieve Group Controller die de directie kan ondersteunen en helpen in de uitbreiding van het bedrijf op nationale en internationale vlak.

Salary: Negotiable

Location: Aalter

Date Posted: 21 November 2022

Een hoogwaardig internationaal bedrijf actief in de productiesector en gelegen Aalter is op zoek naar een analytische en ondernemend Plant Controller om deel uit te maken van een succesvol team waar u de ruimte krijgt uw carrière uit te bouwen en mee te groeien binnen een snelgroeiende omgeving in België en in buitenland.

Salary: Attractive salary

Location: Brussels

Date Posted: 16 November 2022

An international company active in the IT Services is currently looking to hire a Business Controller to join their offices in Brussels.

Salary: Negotiable

Location: Oostkamp

Date Posted: 16 November 2022

We zijn op zoek naar een ambitieuze Business Controller voor een bekend innovatief bouwbedrijf in Oostkamp. Bent u ambitieus en ondernemend? Heeft u enkele jaren ervaring en kan u de ondernemingsstrategie vertalen naar financiële plannen, budgetten en ramingen? Dan bent u de Business Controller die we zoeken!

Salary: Negotiable

Location: Bruges

Date Posted: 16 November 2022

Voor een snel groeiend bouwbedrijf in Zuid Brugge zijn we op zoek naar een ervaren Project Controller om het dynamisch en ambitieus team te ondersteunen op vlak van financial data planning en project control, waarbij expertise in financiële analyses en rapportages een must is.