en
Jobs

Our industry specialists will listen to your aspirations and share your story with Belgium’s most prestigious organisations. Together, let’s write the next chapter of your career.

See all jobs
Services

Belgium’s leading employers trust us to deliver fast, efficient hiring solutions that are tailored to their exact requirements. Browse our range of bespoke services and resources

Read more
About Robert Walters Belgium

For us, recruitment is more than just a job. We understand that behind every opportunity is the chance to make a difference to people’s lives

Learn more

Work for us

Our people are the difference. Hear stories from our people to learn more about a career at Robert Walters Belgium

Learn more

Accounting Manager / Senior Accountant jobs

Looking for a new job in accounting? Robert Walters Belgium is specialist in helping Accounting Managers & Senior Accountants find their dream job. View our latest Accounting Manager & Senior Accountant jobs here.

Accounting Manager / Senior Accountant jobs

Salary: Negotiable

Location: Antwerp

Date Posted: 25 September 2023

Op zoek naar een job met pit en uitdaging? Dan is de rol van Accounting & Reporting Supervisor misschien iets voor u. Een wereldwijd professioneel service bedrijf in Antwerpen zoekt de perfecte match om hun finance team te coachen en aan te sturen.

Salary: Negotiable

Location: Antwerp

Date Posted: 25 September 2023

Om de groei op te vangen is een welgekend internationaal Professional Servicesbedrijf in Antwerpen op zoek naar een Accounting & Reporting Manager die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. De focus ligt op een goede combinatie tussen een professionele werkomgeving, open communicatie en een vlakke structuur.

Salary: Negotiable

Location: Tisselt

Date Posted: 25 September 2023

Een Europese marktleider met hoofdzetel in Tisselt is de zoektocht gestart naar een Accounting Manager, en bovendien ook een sterke People Manager, die een toegevoegde waarde kan bieden om dit manufacturingbedrijf naar een hoger niveau te tillen. In deze afwisselende functie zal u rapporteren aan de CFO en krijgt u de kans om verder te groeien samen met het bedrijf.

Salary: Negotiable

Location: Turnhout

Date Posted: 25 September 2023

Een professioneel servicebedrijf gelegen in Turnhout is op zoek naar een enthousiaste en gedreven Accounting & Reporting Manager die het team wil aanvullen met een positieve teamspirit en sterke analytische kennis.

Salary: Negotiable

Location: Willebroek

Date Posted: 20 September 2023

Voor een gezond en groeiend manufacturingbedrijf met hoofdzetel in Wilrijk zijn we de zoektocht gestart naar een Finance & Accounting Manager om een Accountingteam van 5 collega’s aan te sturen.

Salary: Negotiable

Location: Antwerp

Date Posted: 20 September 2023

Wij zijn op zoek naar een Manager International Clients om het getalenteerde team van een zeer gekend consultancybedrijf in Antwerpen naar een hoger niveau te tillen.

Salary: Package salarial attractif

Location: Brussels

Date Posted: 19 September 2023

Une entreprise dynamique en plein essor dans le domaine financier située à Bruxelles, recherche un Chef Comptable expérimenté pour rejoindre ses équipes. Si vous recherchez une opportunité unique de mettre en valeur votre expertise comptable et de contribuer au succès d'une entreprise en croissance, alors cette offre est faite pour vous.

Salary: Negotiable

Location: Kruibeke

Date Posted: 18 September 2023

Voor een grote bouw onderneming met familiaal karakter zijn we de zoektocht gestart naar Accounting Manager om het finance team in Kruibeke aan te sturen. De toffe KMO heeft een vlakke structuur, een fijne en open werksfeer en biedt gevarieerde ontplooiingsmogelijkheden.

Salary: Attractive Salary

Location: Meise

Date Posted: 14 September 2023

A multinational specialized in the farming sector is currently looking to hire an Accounting Manager to join their office in Meise.

Salary: Attractive salary package

Location: Woluwe-Saint-Lambert

Date Posted: 11 September 2023

A successful, international, multidisciplinary construction company is currently looking for a General Ledger Accountant Team Leader to join its Brussels office in Woluwe-Saint-Lambert.

I'm Robert Walters Are you?

Come join our global team of creative thinkers, problem solvers and game changers. We offer accelerated career progression, a dynamic culture and expert training.