en
Jobs

Our industry specialists will listen to your aspirations and share your story with Belgium’s most prestigious organisations. Together, let’s write the next chapter of your career.

See all jobs
Services

Belgium’s leading employers trust us to deliver fast, efficient hiring solutions that are tailored to their exact requirements. Browse our range of bespoke services and resources

Read more
About Robert Walters Belgium

For us, recruitment is more than just a job. We understand that behind every opportunity is the chance to make a difference to people’s lives

Learn more

Work for us

Our people are the difference. Hear stories from our people to learn more about a career at Robert Walters Belgium

Learn more

Internal audit jobs

Looking for a new job in internal audit? Robert Walters Belgium is specialist in helping Internal Auditors at all levels find their dream job. View our latest internal Audit jobs here.

Internal audit jobs

Salary: Negotiable

Location: Antwerp

Date Posted: 22 February 2024

Een toonaangevende speler in de bank sector met hoofdzetel in Antwerpen heeft een openstaande positie als Interne Auditor. Heeft u een kritische ingesteldheid gecombineerd met een proactieve aanpak en goede sociale skills? Dan bent u de perfecte match!

Salary: Negotiable

Location: Rumst

Date Posted: 01 February 2024

Deze stabiele KMO actief in de vastgoedsector heeft ambitieuze internationale plannen en is daarom op zoek naar een Interne Auditor om het toffe en dynamische Finance team in Rumst te vervolledigen en het bedrijf te ondersteunen in hun groei. Klinkt dit als de job voor jou? Lees dan snel verder.

Salary: Volledig voordelenpakket

Location: Antwerp

Date Posted: 01 February 2024

Om de groei op te vangen is een welgekende speler in de bank sector met hoofdzetel in Antwerpen op zoek naar een Interne Auditor om het team te motiveren en aan te sturen.

Salary: €4,500 - €5,500 per month + Uitgebreide voordelen

Location: Erpe-Mere

Date Posted: 24 January 2024

Dit welgekend Retail bedrijf in Erpe-Mere is op zoek een ervaren Interne Auditor. Het internationaal bedrijf heeft een heel aangename bedrijfscultuur en vele elementen die van hun een geliefde werkgever maakt. Ben jij op zoek naar een job met meer uitdaging en dit in een tof bedrijf? Dan is dit je kans!

Salary: Attractive Salary Package

Location: Brussels

Date Posted: 22 January 2024

A large, ambitious, and international industrial company is recruiting an Internal Auditor for its Ixelles office.

Salary: Attractive Salary Package

Location: Brussels

Date Posted: 22 January 2024

Une entreprise industrielle importante, ambitieuse et internationale recrute un Auditeur Interne pour son bureau d'Ixelles.

Salary: Full package and flexible hours

Location: Ghent

Date Posted: 15 January 2024

Een grote speler in de bankensector is op zoek naar de perfecte match om het team in Gent te vervolledigen als Interne Auditor. Heeft u alvast een sterke ervaring achter de rug binnen finance en klaar voor de volgende stap? Lees dan snel verder.

I'm Robert Walters Are you?

Come join our global team of creative thinkers, problem solvers and game changers. We offer accelerated career progression, a dynamic culture and expert training.