Jobs in East Flanders

Gain access to the widest range of jobs in East Flanders with Robert Walters. If you're looking for a job in Interim Management, we are experienced in finding professionals their ideal role in East Flanders

Search Results

Salary: Negotiable

Location: Aalst

Date Posted: 30 June 2022

Voor een logistiek bedrijf in de medische sector zijn we op zoek naar een gemotiveerde en dynamische Business Controller voor het team in Aalst. U komt terecht in een boeiende Europese omgeving waarin u ruimte krijgt om uzelf verder te ontplooien en de kans krijgt om uw sterktes in te zetten.

Salary: Negotiable

Location: Lebbeke

Date Posted: 29 June 2022

A world leading food manufacturing company in Lebbeke is looking to hire a Lead Accounting Manager to manage and perform accounting activities for the Belgian entities.

Salary: attractive salary package

Location: East Flanders

Date Posted: 27 June 2022

A supplier of food processing machines, based in East Flanders, is currently on the search for a Technical Support Engineer (Food Technology). You will be part of the Process Technology Center.

Salary: HI

Location: East Flanders

Date Posted: 24 June 2022

A global company active in Motor Vehicle Manufacturing Industry is currently looking for an After Sales Service Engineer to strengthen their team in Ghent. The company is also a leader in Industrial engines and power units.

Salary: Negotiable

Location: East Flanders

Date Posted: 23 June 2022

Een uitdagende opportuniteit komt vrij in een welgekend dynamisch voedselproducerend bedrijf. Het internationaal bedrijf is gelegen in Beveren en is op zoek naar een punctuele en proactieve Plant Controller om het finance team te versterken.

Salary: Negotiable

Location: Wondelgem

Date Posted: 22 June 2022

Voor een groeiend internationaal en innovatief bedrijf in Wondelgem zijn we op zoek naar een Taks Specialist die het aanspreekpunt wil zijn binnen de financiële afdeling voor allerhande taks aangelegenheden. Als Taks specialist werkt u nauw samen met collega’s van verschillende afdelingen en rapporteert u rechtstreeks aan de Finance Manager.

Salary: HI

Location: Ghent

Date Posted: 17 June 2022

A global leader company in the Dairy Product Manufacturing Industry, based in the Gent region, is looking for a HSE Advisor to develop and implement the complete HSE Strategy for the plant.

Salary: Negotiable

Location: Wondelgem

Date Posted: 15 June 2022

Bent u op zoek naar een nieuwe finance opportuniteit en maakt u graag deel uit van een internationale en snelgroeiende omgeving? Heeft u een masterdiploma en enkele jaren ervaring op zak? Dan is deze functie zeker iets voor u! We zijn op zoek naar een International Tax Consultant voor een sterk groeiend internationaal en innovatief bedrijf in Wondelgem om de internationale tewerkstelling uit te breiden en te versterken.

Salary: Negotiable

Location: Ghent

Date Posted: 15 June 2022

A new challenging job as Finance Business Partner has come available at a chemical manufacturing company in Gent. Offering flexible working hours and great career development opportunities within a multinational environment.

Salary: Negotiable

Location: Aalter

Date Posted: 09 June 2022

Voor een groeiend manufacturing bedrijf in de regio Aalter zijn we op zoek naar een ondernemende en communicatief sterke Business Controller om samen met het finance team de financiële rapportering en analyses op te maken en mee te werken aan de verbetering van verschillende processen.