Jobs in East Flanders

Gain access to the widest range of jobs in East Flanders with Robert Walters. If you're looking for a job in Interim Management, we are experienced in finding professionals their ideal role in East Flanders

Search Results

Salary: Negotiable

Location: Ghent

Date Posted: 05 December 2022

A Leader company active in the food production industry, based in Ghent area is looking for an Engineering Manager.

Salary: Negotiable

Location: East Flanders

Date Posted: 02 December 2022

Een interessante functie komt vrij als Technical Buyer binnen een bedrijf gespecialiseerd in de machinebouw, gelegen in de regio Gent. Als Technical Buyer, bent u verantwoordelijk voor de technische aankoop in onderdelen van de machinebouw.

Salary: Negotiable

Location: Ghent

Date Posted: 02 December 2022

A global leader company active in the food industry, based in Ghent area, is looking for a Project Engineer CAPEX - Expat Opportunity on expat basis, to support and/or implement CAPEX Projects at international level.

Salary: Negotiable

Location: Ghent

Date Posted: 02 December 2022

An international company active in the Energy sector, is currently looking for a Project Engineering Manager, to be based in the Ghent area. As Project Engineering Manager, you will be managing different projects within the plant with a strong focus on CAPEX projects (greenfield and brownfield).

Salary: Negotiable

Location: Merelbeke

Date Posted: 28 November 2022

Als groeiend bedrijf is Robert Walters constant op zoek naar toekomstige talenten om onze teams te verrijken. Onze Robert Walters divisie in ons kantoor in Merelbeke kan je een uitstekend carrière pad aanbieden als Commerciële Recruitment Consultant.

Salary: Negotiable

Location: Eeklo

Date Posted: 22 November 2022

Een zeer uitdagende opportuniteit komt vrij in een snelgroeiende internationale groep actief in de productie en verkoop van duurzame vloeroplossingen. Het internationaal bedrijf is gelegen in Eeklo en is op zoek naar een autonoom, stressbestendig, flexibel en proactieve Group Controller die de directie kan ondersteunen en helpen in de uitbreiding van het bedrijf op nationale en internationale vlak.

Salary: Negotiable

Location: Aalter

Date Posted: 21 November 2022

Een hoogwaardig internationaal bedrijf actief in de productiesector en gelegen Aalter is op zoek naar een analytische en ondernemend Plant Controller om deel uit te maken van een succesvol team waar u de ruimte krijgt uw carrière uit te bouwen en mee te groeien binnen een snelgroeiende omgeving in België en in buitenland.

Salary: Negotiable

Location: Erpe-Mere

Date Posted: 18 November 2022

Voor een sterk groeiend retail bedrijf met een aangename bedrijfscultuur en sterke idealen zijn we op zoek naar een Internal Auditor die het team in Erpe Mere wil aanvullen en zich deels van de tijd wil verplaatsen naar de andere hoofdkantoren in België.

Salary: Negotiable

Location: Aalter

Date Posted: 16 November 2022

Een wereldleider in de bouwsector en gelegen in Aalter, is op zoek naar een ondernemende Finance Manager met sterke analytische vaardigheden en leiderschap om het groeiend finance team te begeleiden.

Salary: Negotiable

Location: Kallø

Date Posted: 07 November 2022

A fantastic opportunity as Plant Controller has just become available in a chemical company in Kallo, this challenging position offers you a great opportunity to join a world leading company.