en
Jobs

Our industry specialists will listen to your aspirations and share your story with Belgium’s most prestigious organisations. Together, let’s write the next chapter of your career.

See all jobs
Services

Belgium’s leading employers trust us to deliver fast, efficient hiring solutions that are tailored to their exact requirements. Browse our range of bespoke services and resources

Read more
About Robert Walters Belgium

For us, recruitment is more than just a job. We understand that behind every opportunity is the chance to make a difference to people’s lives

Learn more

Work for us

Our people are the difference. Hear stories from our people to learn more about a career at Robert Walters Belgium

Learn more

Finance manager jobs

Our accountancy & finance division specialises in placing high calibre professionals across Belgium on a permanent basis. We help experienced CFOs, Finance Directors, Accounting & Audit Directors to make their next career move, but we also recruit for mid level roles in controlling, financial analysis and treasury. View our latest Finance Manager jobs here.

Finance manager jobs

Salary: Negotiable

Location: Wilrijk

Date Posted: 09 April 2024

Ben jij klaar voor een boeiende uitdaging in de wereld van vastgoed? Heb je een passie voor financiële cijfers en een oog voor detail? Zoek jij een dynamische functie met veel autonomie en doorgroeimogelijkheden? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Dit innovatieve en dynamische bedrijf in Wilrijk zoekt een gedreven Finance Manager met KMO-mentaliteit om hun Finance team te versterken.

Salary: Negotiable

Location: Temse

Date Posted: 08 April 2024

Een wereldleider in de productie en distributie van producten voor de professionele markt kijkt uit naar een ervaren Finance Manager met uitstekende people managing skills voor het team in Temse. Heb jij reeds enkele jaren ervaring binnen Finance en zoek je de perfecte match om een team aan te sturen en coachen? Dan is dit je kans.

Salary: Uitgebreide voordelen, bedrijfswagen

Location: Niel

Date Posted: 03 April 2024

Een succesvolle Europese marktleider gespecialiseerd in gevaarlijke materialen is door de stevige groei op zoek naar een gedreven Finance Manager dat het team in Niel wil aansturen en kan fungeren als de rechterhand van de Managing Director. Het bedrijf is internationaal inzetbaar en maakt deel uit van een financiële sterke internationale groep.

Salary: Negotiable

Location: Beveren

Date Posted: 18 March 2024

Op zoek naar een Finance rol met veel uitdaging en autonomie? Dan is deze opportuniteit in Beveren iets voor jou. Een innovatie en duurzame speler in de energiesector is op zoek naar een analytische Finance Business Partner om hun team te versterken.

Salary: €4,800 - €6,000 per month + Nettovergoeding van 150 euro/maand

Location: Antwerp

Date Posted: 13 March 2024

Heb jij sterke financiële en analytische ervaring? Ben je communicatief sterk en werk je graag mee aan het optimaliseren van processen? Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen een innovatieve en dynamische omgeving? Dan is dit je kans om aan de slag te gaan als Finance Business Partner voor een bekend service bedrijf in Antwerpen.

Salary: €5,500 - €6,000 per month

Location: Willebroek

Date Posted: 05 March 2024

Heb jij sterke financiële, analytische en boekhoudkundige ervaring? Ben je strategisch en heb je een hands-on attitude? Dan is deze opportuniteit in Willebroek iets voor jou! Een innovatieve marktleider is op zoek naar een dynamische Finance Manager om hun accounting team te leiden.

Salary: €4,800 - €6,000 per month + nettovergoeding van 150 euro/maand

Location: Ghent

Date Posted: 26 February 2024

Duik je graag in de financiële cijfers, ben je vertrouwd met het opmaken van rapporteringen en werk je graag mee aan het optimaliseren van processen? En dit binnen een internationale, dynamische omgeving? Dan is dit je kans om aan de slag te gaan als Finance Business Partner voor een welgekend service bedrijf in Gent.

I'm Robert Walters Are you?

Come join our global team of creative thinkers, problem solvers and game changers. We offer accelerated career progression, a dynamic culture and expert training.