nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij op hun beurt jouw verhaal kunnen delen met de meest prestigieuze organisaties in België. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Services

De grootste werkgevers in België vertrouwen op ons om snel en efficiënt mensen te rekruteren die voldoen aan hun noden. Bekijk ons aanbod van diensten op maat

Lees meer
Over Robert Walters België

Voor ons is rekrutering meer dan alleen een job. Wij begrijpen dat achter elke opportuniteit een kans ligt om een verschil te maken in het leven van anderen

Ontdek meer

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters België.

Ontdek meer

Finance Director/CFO vacatures

Ons executive search team kan jou helpen een nieuwe job als Finance Director of CFO te vinden. Hieronder vind je de vacatures die we momenteel adverteren, maar we werken ook regelmatig op functies die niet geadverteerd worden. Neem contact op met ons executive search team om de mogelijkheden te bespreken en bekijk onze nieuwste Finance Director/CFO vacatures hier.

Finance Director/CFO vacatures

Vacature bewaren

Salaris: Negotiable

Locatie: Waregem

Geplaatst op: 30 november 2023

A leading and fast growing international logistics specialist is looking to hire an Accounting Director with a proven track record. Based in Belgium (Waregem) with frequent on-site visits in Belgium and the Netherlands, this golden opportunity offers you to have impact and full autonomy in bringing the departments under your control and the global finance organization to a higher maturity level.
Vacature bewaren

Salaris: Negotiable

Locatie: Kortrijk

Geplaatst op: 30 november 2023

A leading and fast growing international logistics specialist, based in Kortrijk, is looking to hire an Accounting Director with a proven track record.
Vacature bewaren

Salaris: confidential

Locatie: Courtrai

Geplaatst op: 29 november 2023

We are looking for our client, a worldwide leader in the sport goods retail (€15 billion sales), a Group M&A Director (M/F). The position is based in Lille (France).
Vacature bewaren

Salaris: Negotiable

Locatie: Antwerp

Geplaatst op: 17 november 2023

Voor een gezond en stabiel internationaal adviesbureau zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven Accountancy Director om het team in Antwerpen aan te sturen en te motiveren.

I'm Robert Walters Are you?

Vervoeg ons wereldwijd team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een aangename werksfeer en een professionele opleiding.