nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij op hun beurt jouw verhaal kunnen delen met de meest prestigieuze organisaties in België. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Services

De grootste werkgevers in België vertrouwen op ons om snel en efficiënt mensen te rekruteren die voldoen aan hun noden. Bekijk ons aanbod van diensten op maat

Lees meer
Over Robert Walters België

Voor ons is rekrutering meer dan alleen een job. Wij begrijpen dat achter elke opportuniteit een kans ligt om een verschil te maken in het leven van anderen

Ontdek meer

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters België.

Ontdek meer

Tijdelijke rekrutering

Ons tijdelijk talent als brug naar jouw succes

Flexibel. Snel. En klaar voor actie. Ons Walters People netwerk van tijdelijke werknemers kan inspringen waar en wanneer jij ze nodig hebt, zodat je projectdeadlines kan halen, pieken in de vraag kunt opvangen en personeelskosten kunt minimaliseren.

Walters People is onderdeel van de Robert Walters groep en brengt organisaties in contact met de juiste mensen die ze nodig hebben. Wij gaan niet op zoek naar mensen om openstaande vacatures in te vullen, maar vinden een gepaste match voor onze voortdurend groeiende database van kandidaten.

We hebben de beste kandidaten ter beschikking die wachten op hun volgende job. Daarom kunnen we een 24-uurs turnaround garanderen op uw meest dringende opdrachten. Wij houden het contact persoonlijk. We combineren de nieuwste technologie met een nuchtere, hands-on en menselijke aanpak om zo een slimmere, snellere en meer consistente ervaring te bieden.

Waarom wij anders zijn

  • Snelheid: We garanderen dat we de shortlists voor kandidaten minimaal binnen 24 uur (contract) en 48 uur (vast) leveren.
  • Testing: We hebben een leerplatform ontwikkeld om de vaardigheden van kandidaten te testen, zodat jij objectieve beslissingen kan nemen over de capaciteiten van een kandidaat.
  • Innovatie: We vertalen digitale innovatie naar het echte leven en creëren unieke ervaringen door middel van digitale paspoorten en community management.

Vacature doorsturen naar Walters People

Walters People vindt voor jou het tijdelijke talent dat je organisatie zal vooruit helpen.