nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij op hun beurt jouw verhaal kunnen delen met de meest prestigieuze organisaties in België. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Services

De grootste werkgevers in België vertrouwen op ons om snel en efficiënt mensen te rekruteren die voldoen aan hun noden. Bekijk ons aanbod van diensten op maat

Lees meer
Over Robert Walters België

Voor ons is rekrutering meer dan alleen een job. Wij begrijpen dat achter elke opportuniteit een kans ligt om een verschil te maken in het leven van anderen

Ontdek meer

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters België.

Ontdek meer

Rekruteringskantoor Brussel - Robert Walters België

Op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging?

Wij kunnen jou introduceren bij de meest prestigieuze werkgevers in België, voor functies binnen accounting & finance, tax & treasury, bank & verzekeringen, HR, engineering & supply chain en interim management opdrachten.

Op zoek naar medewerkers voor jouw team?

Door samen te werken met Robert Walters, vind je de mensen die perfect aansluiten bij jouw rekruteringsbehoeften. Of het nu gaat om een vaste medewerker of een interim manager, wij vinden de geschikte professional voor jouw organisatie.                                                                   

Land wijzigen

Gespecialiseerde recruiters in Brussel

Ruim drie decennia is Robert Walters meer dan alleen een recruiter in Brussel; we zijn een integraal onderdeel van het professionele weefsel van de stad. Opgericht in 1988,  als eerste kantoor op het Europese vasteland, zijn we meegegroeid met het dynamische zakelijke landschap van de hoofdstad van Europa. Ons team van recruitment consultants, dat voornamelijk bestaat uit stadsgenoten, kent Brussel als hun broekzak.

In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot de go-to recruitmentpartner voor bedrijven. We zijn getuige geweest van hun evolutie en hebben talloze professionals geholpen in elke fase van hun carrière, van tijdelijke functies tot vaste posities en interim-managementopdrachten.

Met een uitgebreide aanwezigheid in het hart van Brussel op de Louizalaan, hebben we ons strategisch gepositioneerd in het epicentrum waar sectoren zoals Bank & Verzekeringen gedijen. We hebben een grondige kennis van de markt opgebouwd en ons dagelijks doel is het leveren van een volledige en kwaliteitsvolle service aan onze klanten en kandidaten.

Adres:

Robert Walters N.V.
Louizalaan 326 - 10e verdieping
B-1050 Brussel
 

 

 

  • BTW: BE0455.995.614
  • Informatie mbt onze permanente en tijdelijke rekruteringslicenties kan je hier vinden. 
t: +32 (0) 2 511 66 88 e: belgium@robertwalters.com

Waarom Robert Walters Brussel als uw rekruteringskantoor?

 

Uitzonderlijke expertise en reikwijdte

Ons team kan bogen op een rijke ervaring in de sector. Onze Brusselse rekruteringsconsultants zijn vaak afkomstig uit hun specialisaties. Of het nu gaat om bank & verzekeringen, boekhouding & financiën, engineering & supply chain of interim management.

Uitgebreide rekruteringsoplossingen

Robert Walters biedt een breed scala aan diensten, waaronder permanente plaatsingen en interim management opdrachten. We leveren rekruteringsdiensten voor organisaties in heel Brussel, van KMO's tot Fortune 500-bedrijven die in Brussel gevestigd zijn.

Mensgerichte aanpak

De kern van onze dienstverlening is een mensgerichte filosofie. We gaan verder dan de standaard aanwervingspraktijken en zorgen voor een gepersonaliseerde fit voor elke kandidaat, waarbij we voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten en aansluiten bij hun huidige en toekomstige rekruteringsbehoeften.

Rekrutering in Brussel: talent koppelen aan opportuniteiten in een waaier van sectoren

Welkom bij Robert Walters, uw Brusselse jobbureau. Wij helpen u de beste carrièremogelijkheden te vinden in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en Vlaams- en Waals-Brabant. Ons team bestaat uit specialisten met verschillende achtergronden en industrie-expertise in de sectoren waarin wij werven.

We zijn gespecialiseerd in verschillende disciplines en bieden opportuniteiten in:

 

Ontdek onze vacatures zodat we samen jouw verhaal kunnen schrijven.

Welke diensten biedt Robert Walters Brussel?

 

FAQ

Als werkgever: het inschakelen van een recruiter biedt duidelijke voordelen bij het uitbreiden van uw team. Naast het bereiken van actieve werkzoekenden, hebben wij de mogelijkheid om ons te richten op niet-actieve werkzoekenden, waardoor de pool van potentiële kandidaten voor uw team wordt uitgebreid.

Als werkzoekende: onze toegang tot vacatures die mogelijk niet openbaar worden gepubliceerd, inclusief vertrouwelijke functies, stelt ons in staat om voorop te lopen bij het informeren van kandidaten over exclusieve functies. Naast het matchen van vacatures beoordelen onze recruiters functies op basis van vaardigheden en persoonlijkheid, zodat ze op maat gesneden zijn, en fungeren ze als een ondersteunende carrièrecoach tijdens het hele wervingsproces en daarna.

Brussel, dat bekend staat als een van de meest internationale steden ter wereld, biedt een uitnodigende sfeer voor mensen met een internationale achtergrond die zich elders willen vestigen. De stad combineert een diverse, meertalige atmosfeer met een vriendelijke, kleinschalige sfeer, wat door zowel lokale als internationale kandidaten wordt gewaardeerd. De warmte die hier heerst onderscheidt Brussel duidelijk van grotere stedelijke centra.

Anne's samenwerking met Robert Walters begon toen zij door een collega werd doorverwezen naar een van onze recruitment consultants. Door nauw samen te werken en strategische aanpassingen door te voeren in de functie waarvoor zij op zoek was, heeft Robert Walters de vacature van Anne succesvol ingevuld. Deze persoonlijke en op samenwerking gerichte aanpak onderstreept onze toewijding aan het begeleiden van cliënten door het wervingsproces met expertise en oplossingen op maat.

Lees andere succesverhalen van klanten en kandidaten in Brussel.

Robert Walters en Walters People bieden een uitgebreide Salary Survey, die zowel kandidaten als organisaties kunnen gebruiken om hun eigen salarissen of die van hun team te benchmarken. Naast de salarisgids biedt Robert Walters op maat gemaakte salarisstudies door middel van onze Market Intelligence rapporten. Als u op zoek bent naar specifieke salarisinformatie voor functies in de regio Brussel, dan zijn onze Market Intelligence rapporten een waardevolle bron die u nauwkeurige en op maat gemaakte inzichten kan bieden tegen een gunstig tarief.

Benchmark salarissen met onze Salary Survey tool of ga naar onze Market Intelligence pagina voor een rapport op maat, afgestemd op de behoeften van uw bedrijf.

Of je nu op zoek bent naar een permanente executive positie of naar de mogelijkheden die interim management biedt, onze toegewijde recruitment consultants maken gebruik van hun uitgebreide netwerken om de perfecte match te vinden.  

Bekijk onze Executive Search pagina om te ontdekken hoe we jou kunnen ondersteunen bij het vinden van een vaste job. 

Overweeg je om als zelfstandige aan de slag te gaan? Senior professionals kunnen rekenen op de hulp van onze interim management experts. Weet je niet zeker of dit het juiste pad is voor jouw carrière? Onze e-gids "Making the switch to interim management" kan waardevolle inzichten bieden en leidt je door de noodzakelijke stappen om de overstap naar zelfstandigheid te maken.

I'm Robert Walters Are you?

Vervoeg ons wereldwijd team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een aangename werksfeer en een professionele opleiding.