nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij op hun beurt jouw verhaal kunnen delen met de meest prestigieuze organisaties in België. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Services

De grootste werkgevers in België vertrouwen op ons om snel en efficiënt mensen te rekruteren die voldoen aan hun noden. Bekijk ons aanbod van diensten op maat

Lees meer
Over Robert Walters België

Voor ons is rekrutering meer dan alleen een job. Wij begrijpen dat achter elke opportuniteit een kans ligt om een verschil te maken in het leven van anderen

Ontdek meer

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters België.

Ontdek meer

Gelijkheid, diversiteit en inclusie

Mensen en organisaties helpen om hun unieke potentieel te vervullen

Wij geloven in de kracht van een divers wereldwijd personeelsbestand dat opkomt voor het recht van mensen om hun ware, authentieke zelf te zijn.

Bij Robert Walters erkennen we dat een inclusief personeelsbestand een sterk personeelsbestand is. Wanneer mensen zich vrij voelen om hun authentieke zelf te zijn op het werk, zijn hun mogelijkheden om te groeien en te innoveren ongelimiteerd. Hun unieke perspectieven en ervaringen openen nieuwe deuren voor organisaties om te groeien.

Ons beleid inzake gelijkheid, diversiteit en inclusie vormt het kader voor onze acties op dit gebied, en maakt deel uit van de opleiding van nieuwe starters. Het beschrijft onze aanpak en de verplichtingen die wij aangaan: in de eerste plaats de belofte van een werkomgeving die inclusie, waardigheid en respect voor iedereen bevordert.

Onze inzet voor permanente verandering

In 2020 heeft de Robert Walters Groep Pearn Kandola aangesteld om het beleid en de praktijk op het gebied van ED&I wereldwijd te evalueren en verbeteringen door te voeren in strategie. Door deze aanbevelingen op te volgen, heeft de Groep al snel vooruitgang geboekt met de eerste stappen:

  • Oprichting van een Groepsbrede ED&I-raad voor werknemers en management om actuele thema's te bespreken en ervoor te zorgen dat we luisteren naar de uiteenlopende behoeften van onze mensen.
  • Invoering van een inclusief leiderschapstrainingsprogramma voor het management, inclusief de Raad van Bestuur.
  • Invoering van ED&I-training als onderdeel van het trainingsprogramma voor managers van de Groep.

 

Nu deze belangrijke acties zijn afgerond, heeft de Groep VERCIDA Consulting - toonaangevende experts op het gebied van inclusive management - aangesteld als wereldwijde strategische partner voor ED&I. Onder leiding van Dan Robertson zal het VERCIDA Consulting team ons helpen onze ED&I strategie verder te ontwikkelen, met een bijzondere focus op het ontwikkelen van interne expertise door middel van training en opleiding, en het stimuleren van best-in-class dienstverlening aan klanten.

In 2021 kondigde de Robert Walters Groep de benoeming aan van Coral Bamgboye als permanent Global Head of Equity, Diversity & Inclusion, ter ondersteuning van onze voortdurende inzet voor een werkomgeving die inclusie, waardigheid en respect voor iedereen bevordert.

I'm Robert Walters Are you?

Vervoeg ons wereldwijd team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een aangename werksfeer en een professionele opleiding.