nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij op hun beurt jouw verhaal kunnen delen met de meest prestigieuze organisaties in België. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Services

De grootste werkgevers in België vertrouwen op ons om snel en efficiënt mensen te rekruteren die voldoen aan hun noden. Bekijk ons aanbod van diensten op maat

Lees meer
Over Robert Walters België

Voor ons is rekrutering meer dan alleen een job. Wij begrijpen dat achter elke opportuniteit een kans ligt om een verschil te maken in het leven van anderen

Ontdek meer

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters België.

Ontdek meer

Ons verhaal

Mensen en organisaties helpen om hun uniek potentieel te vervullen

Ons verhaal begint in 1985, toen onze oprichter Robert Walters het eerste kantoor in het centrum van Londen opende, vastbesloten om een reputatie op te bouwen als anders, innovatief en gedenkwaardig. Sindsdien zijn we gegroeid tot een wereldwijde organisatie en zijn wij vandaag wereldwijd actief in diverse markten.

Al meer dan 37 jaar vertrouwen organisaties over de hele wereld op ons om de allerbeste gespecialiseerde professionals te vinden. De meest vooraanstaande executives vertrouwen op ons om hen keer op keer te helpen bij het vinden van de gepaste job, en dit gedurende hun hele carrière.

Het is een succesverhaal waar we trots op zijn en dat gebouwd is op de kracht en de passie van onze mensen. We blijven groeien, maar tegelijkertijd werken we met dezelfde toewijding aan service en gevoel voor kwaliteit, net zoals in het begin.

Elke kandidaat wordt behandeld als een individu met onze focus op advies en raad. Dit betekent dat wij onze klanten voortdurend de beste kandidaten op de markt kunnen aanbieden om hen zo te ondersteunen bij hun rekruteringsnoden.

Toby Fowlston, CEO
Robert Walters Groep

Bij Robert Walters wordt erkend dat streven naar succes grenzeloos is

Na het succesvol afronden van mijn studies TEW en een verrijkende Erasmus-ervaring in Spanje, voltooide ik mijn MBA aan de gerenommeerde Solvay Business School. Op dat moment had ik mijn loopbaantraject nog niet volledig uitgestippeld. Ik besloot echter mijn kans te grijpen toen de FOD Binnenlandse Zaken me de mogelijkheid bood om als verantwoordelijke voor de boekhouding bij de dienst Vreemdelingenzaken aan de slag te gaan.

Na een jaar bij de overheidsdienst te hebben gewerkt, begon ik te zoeken naar nieuwe professionele uitdagingen in het financiële domein. Het was toen dat ik voor het eerst in aanraking kwam met een internationaal rekruteringsbureau. Tot mijn verrassing werd ik uitgenodigd om deel uit te maken van hun eigen team, in de rol van financial recruitment consultant. Deze functie bleek al snel een perfecte match te zijn. Mijn academische achtergrond, mijn eerste werkervaring in de boekhouding en mijn honger naar succes bleken de ideale combinatie voor een meer commerciële positie binnen de financiële sector. 

Mijn succes bleef niet onopgemerkt, en twee jaar later kreeg ik een aanbod van Robert Walters om de lancering van hun dochteronderneming, Walters People, te leiden. Gezien de beperkte doorgroeimogelijkheden bij mijn toenmalige werkgever, was ik enthousiast over deze nieuwe uitdaging en ging ik graag in op het aanbod. Dit markeerde het begin van mijn reis binnen de Robert Walters Groep, waar ik aanvankelijk een klein team leidde vanuit een bescheiden kantoor in het bruisende hart van Brussel.

Als nieuwkomer op de interim-arbeidsmarkt maakte Walters People een vliegende start en wist al snel organisaties in Brussel aan te trekken die op zoek waren naar tijdelijke medewerkers binnen hun financiële afdeling. Wat begon met één kantoor, groeide al snel uit tot twee, drie en uiteindelijk vijf vestigingen. Om aan de marktvraag te voldoen, breidden we onze specialisatie uit naar functies binnen het business support-domein. Ook deze uitbreiding bleek een groot succes te zijn. Mijn eigen carrière volgde een vergelijkbaar pad. Ik kreeg de kans om mijn managementvaardigheden geleidelijk aan te ontwikkelen, en in 2014 werd ik benoemd tot directeur om de vijf Walters People kantoren in België te leiden. Sinds 2018 overzie ik eveneens de Robert Walters teams in België.

Binnen onze organisatie wordt erkend dat streven naar succes grenzeloos is. Op initiatief van de Raad van Bestuur kreeg ik in 2022 de mogelijkheid om deel te nemen aan de gerenommeerde 'Leading professional service firms' opleiding aan de Harvard Business School in Boston, Verenigde Staten. Deze intensieve, kortlopende training bood mij niet alleen waardevolle inzichten, maar bevestigde tevens dat Robert Walters als organisatie buitengewoon goed presteert. Het contact met talloze leiders van uiteenlopende organisaties wereldwijd stelde me in staat om te ontdekken dat we allemaal in zekere mate te maken hebben met vergelijkbare uitdagingen en hoe zij op hun eigen manier daarmee omgaan.

Met deze nieuwe kennis op zak was ik klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan binnen de Robert Walters Groep, en deze keer zelfs op internationaal niveau. In januari 2023 werd ik aangesteld als Managing Director van onze vestigingen in Zwitserland. Deze promotie bevestigt voor mij het vertrouwen van de Groep in het succesverhaal van België. Mijn doel vandaag is om Robert Walters ook in Zwitserland verder te versterken, ons team uit te breiden en mijn medewerkers te begeleiden bij het verwezenlijken van hun individuele succesverhalen. 

Özlem Simsek, Managing Director
Robert Walters België & Zwitserland 

Onze missie, doelstellingen en kernwaarden

Sinds 1985 is het onze missie om 's werelds toonaangevende gespecialiseerde professionele recruitment consultancy te zijn. Om dit te bereiken hebben we ons moeten onderscheiden door de kwaliteit van onze dienstverlening en een gemeenschappelijk doel: mensen en organisaties helpen om hun unieke potentieel te vervullen.

We zijn altijd blijven vasthouden aan dezelfde kernprincipes die ons succes vanaf het begin hebben bepaald. Deze principes van teamwork, integriteit, passie, innovatie, kwaliteit en inclusie zorgen ervoor dat onze consultants altijd de behoeften van hun kandidaten en klanten voorop stellen.

Samen vormen onze missie, doelstelling en kernwaarden vormen de basis van onze werkcultuur wereldwijd. Bovendien blijven ze onze reputatie versterken als de recruitment consultancy bij uitstek, waarop 's werelds toonaangevende organisaties en professionals vertrouwen.

Robert Walters in cijfers

 • 3800

  Werknemers

 • 31

  Landen

 • 74

  Nationaliteiten

 • 37

  Jaren actief

I'm Robert Walters Are you?

Vervoeg ons wereldwijd team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een aangename werksfeer en een professionele opleiding.