nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij op hun beurt jouw verhaal kunnen delen met de meest prestigieuze organisaties in België. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Services

De grootste werkgevers in België vertrouwen op ons om snel en efficiënt mensen te rekruteren die voldoen aan hun noden. Bekijk ons aanbod van diensten op maat

Lees meer
Over Robert Walters België

Voor ons is rekrutering meer dan alleen een job. Wij begrijpen dat achter elke opportuniteit een kans ligt om een verschil te maken in het leven van anderen

Ontdek meer

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters België.

Ontdek meer

Accounting & finance

Wij kijken ook naar de persoon achter de cijfers

Niet alle boekhouders en finance professionals zijn dezelfde. Hetzelfde geldt voor andere financiële functies. Het finance team denkt kritisch mee bij het bepalen van de bedrijfsstrategie. Bij Robert Walters matchen we gekwalificeerde accounting en finance professionals met de juiste job.

Je werkt samen met onze specialisten - veelal ex-finance professionals - om je volgende carrièrestap uit te stippelen. Wij rekruteren voor permanente functies en interim management opdrachten voor tal van organisaties. Van start-ups tot FMCG-giganten, specialisten binnen investment banking en verzekeringen, tot audit- en consultancybedrijven...: wij werken samen met de meest dynamische en prestigieuze organisaties in België.

Ontmoet jouw accounting & finance experts

Marie  Parmentier

Marie Parmentier

Accounting & finance Brussel

Met haar 10 jaar ervaring binnen rekrutering en grondige kennis van de arbeidsmarkt leidt Marie het finance team in de regio Brussel.

Christophe  Paquay

Christophe Paquay

Accounting & finance, Antwerpen

Met een achtergrond in audit en een sterk inzicht in de markt, leidt Christophe de finance & interim management teams in de regio Antwerpen.

Wat is jouw verhaal?

Iedereen heeft een verhaal. Wij willen graag het jouwe horen. Bezorg ons je cv zodat we samen het volgende hoofdstuk van je carrière kunnen schrijven.

 

Een reorganisatie bij haar vorige werkgever zorgde voor een kentering in het leven van Nadia. Dankzij ons beseft ze nu wat ze al die tijd gemist heeft.  

 

Bij zijn volgende carrièrestap wilde Laurens graag de focus leggen op het strategische luik binnen audit. Wij vonden voor hem precies de job die hij voor ogen had. 

 

Ben is Chief Controlling Officer bij Manuchar, en deed een beroep op Robert Walters om een Global Head of Tax vacature in te vullen. Met succes. 

Nieuwe vacatures

Rekruteringsadvies

Bekijk alles

Carrière-advies

Bekijk alles

Halfjaarlijkse update van de financiële arbeidsmarkt

6 juli 2023 Het is inmiddels traditie geworden dat internationaal rekruteringskantoor Robert Walters begin juli kijkt naar wat het voorbije half jaar gebeurd is op de financiële arbeidsmarkt. Net zoals de salarisverwachtingen bleef de nood aan finance specialisten hoog, maar we zien wel een verschui

Lees meer

6 valkuilen bij het rekruteren van een finance professional

Talent in finance heeft interessante jobs voor het uitkiezen. Het aantal vacatures groeit en de markt trekt aan. De tijd dat u het als manager voor het uitkiezen hebt, is voorbij. Wie de beste kandidaten wil binnenhalen, moet zijn rekruteringsproces helemaal op orde hebben. Dit zijn zes valkuilen vo

Lees meer

I'm Robert Walters Are you?

Vervoeg ons wereldwijd team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een aangename werksfeer en een professionele opleiding.