nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij op hun beurt jouw verhaal kunnen delen met de meest prestigieuze organisaties in België. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Services

De grootste werkgevers in België vertrouwen op ons om snel en efficiënt mensen te rekruteren die voldoen aan hun noden. Bekijk ons aanbod van diensten op maat

Lees meer
Over Robert Walters België

Voor ons is rekrutering meer dan alleen een job. Wij begrijpen dat achter elke opportuniteit een kans ligt om een verschil te maken in het leven van anderen

Ontdek meer

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters België.

Ontdek meer

Ontmoet Nadia

“Ik wilde vooral dat het totaalplaatje klopte”

Na een reorganisatie bij mijn vorige werkgever waar ik 17 jaar gewerkt had, nam ik even de tijd om voor mezelf uit te maken welke weg ik met mijn carrière wilde uitgaan. Job-inhoud bleef uiteraard belangrijk, maar ik wilde vooral dat het totaalplaatje klopte wanneer ik in een nieuw avontuur zou stappen. Ik wilde voornamelijk deel uitmaken van een kleinere structuur, binnen een organisatie waar ruimte is voor empathie en waarvan de waarden overeenstemmen met de mijne. Toen Christophe me via LinkedIn benaderde om een accountant-rol bij EIT Food voor te stellen, had ik heel snel een goede klik met hem. In tegenstelling tot sommige recruiters nam hij echt de tijd om me te leren kennen: hij stelde de juiste vragen om mijn achtergrond goed te begrijpen, maar toonde vooral interesse in wie ik was als persoon en welke aspecten voor mij belangrijk zijn in mijn carrièrekeuze. 

Na mijn jarenlange finance ervaring ging mijn voorkeur niet langer uit naar een pure accounting job. Dankzij de bemiddeling van Christophe werd me uiteindelijk de functie van Finance Transformation Lead voorgesteld, en dat interesseerde me direct.

Het hele rekruteringsproces nam wat meer tijd in beslag dan normaal, maar ook toen bleef Christophe heel transparant, zelfs al was het maar een telefoontje tussendoor om te zeggen dat er voorlopig geen nieuws was.

Intussen ben ik goed ingewerkt bij EIT Food en gaan we naar de tweede fase van de ERP systeemimplementatie. Ik leid geen team van 30 mensen meer, maar heb wel heel fijne collega’s rondom mij, en heb echt het gevoel dat ik gewaardeerd word in mijn job, wat ik voordien mistte. De reorganisatie bij mijn vorige werkgever zorgde voor een kentering, maar dankzij Robert Walters kan ik écht zeggen dat mijn leven in de positieve zin veranderd is, en ik voel me nu gelukkiger dan ooit in mijn job!

Nadia Van Hove, Finance Transformation Lead bij EIT Food

 

Ruim 2 jaar geleden ging Nick via Robert Walters aan de slag bij Havenbedrijf Antwerpen. Vandaag helpen wij hem om zijn team verder uit te bouwen.

 

Wanneer Greenyard op zoek is naar medewerkers binnen finance en tax, belt Group Tax & Treasury Director Filip naar Robert Walters...

 

Julien is CFO bij Luminus en ontdekte dankzij Robert Walters de voordelen van werken met een interim manager, om de continuïteit in het team te garanderen.

I'm Robert Walters Are you?

Vervoeg ons wereldwijd team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een aangename werksfeer en een professionele opleiding.