nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij op hun beurt jouw verhaal kunnen delen met de meest prestigieuze organisaties in België. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Services

De grootste werkgevers in België vertrouwen op ons om snel en efficiënt mensen te rekruteren die voldoen aan hun noden. Bekijk ons aanbod van diensten op maat

Lees meer
Over Robert Walters België

Voor ons is rekrutering meer dan alleen een job. Wij begrijpen dat achter elke opportuniteit een kans ligt om een verschil te maken in het leven van anderen

Ontdek meer

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters België.

Ontdek meer

Beveel een vriend aan

Beveel je vrienden aan, en wij belonen je

Wat is er beter dan het gevoel dat je krijgt wanneer je een vriend helpt? 

Wat dacht je van datzelfde warme gevoel - plus jezelf trakteren op een gratis cadeau? Dat is wat je mag verwachten elke keer dat je één van je vrienden naar ons doorverwijst en wij hen in een nieuwe functie plaatsen. 

Dus, wanneer je een vriend, collega of familielid hebt die op zoek is naar een nieuwe job, stel hem of haar dan aan ons voor. Wanneer zij een job vinden dankzij Robert Walters, ontvang jij van ons een twee Kinepolis filmtickets.

Volg deze simpele stappen

  1. Vraag je vriend toestemming om hem of haar naar ons door te verwijzen. Geef hun gegevens door via de knop hiernaast

  2. Wij nemen contact op met jouw vriend om hem/haar te helpen bij het vinden van zijn/haar droomjob

  3. Als je vriend via ons een nieuwe job vindt, laat het ons weten en je ontvangt van ons twee Kinepolis filmtickets*.

 

 

Algemene voorwaarden

* Voor één succesvolle verwijzing word je beloond met een twee Kinepolis filmtickets. Kinepolis is geen deelnemer of sponsor van deze actie. Robert Walters aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele fiscale verplichtingen of kosten die voortvloeien uit de verstrekking van het geschenk. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen belastingverplichtingen bij ontvangst van dit referentiegeschenk.

I'm Robert Walters Are you?

Vervoeg ons wereldwijd team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een aangename werksfeer en een professionele opleiding.