nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij op hun beurt jouw verhaal kunnen delen met de meest prestigieuze organisaties in België. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Services

De grootste werkgevers in België vertrouwen op ons om snel en efficiënt mensen te rekruteren die voldoen aan hun noden. Bekijk ons aanbod van diensten op maat

Lees meer
Over Robert Walters België

Voor ons is rekrutering meer dan alleen een job. Wij begrijpen dat achter elke opportuniteit een kans ligt om een verschil te maken in het leven van anderen

Ontdek meer

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters België.

Ontdek meer

Executive search

Wij verbinden leiders en werkgevers met elkaar

De juiste leider op de juiste plaats kan een organisatie naar een hoger niveau tillen. Hun impact is voelbaar van de boardroom tot de balansen en aandelenkoers. Hun prestaties leggen de lat - en hun gedrag zet de toon - voor iedereen die voor en met de organisatie werkt.

Het vinden van eersteklas leiders en hen koppelen aan de juiste organisatie is een kunst, en wij hebben deze vaardigheid de voorbije drie decennia aangescherpt. Individuele leiders en werkgevers vertrouwen erop dat wij hun kwaliteiten, visie en capaciteiten begrijpen en hen in contact brengen met gelijkgestemden uit heel België en de rest van de wereld.

Ons executive search team verbindt de beste organisaties met de meest bekwame leiders. Neem contact op voor meer informatie.

Jouw oplossing op maat

Onze gespecialiseerde executive search divisie geeft een volledig beeld aan zowel hiring managers als toekomstige leiders. Wij investeren de tijd om de ambities, cultuur, waarden en prestaties van beide partijen goed te begrijpen. Op die manier vinden we de 'sweet spot' waar professionals en organisaties perfect bij elkaar passen.   

Het resultaat? Werkgevers en toekomstige leiders kunnen met vertrouwen de keuze maken die bij hen past.

Ons verhaal is gebaseerd op feiten

 • 43,000

  Professionals die wij helpen hun ambities te realiseren

 • 11,000

  Organisaties die op ons rekenen om talent aan boord te halen

 • 85%

  professionals beveelden onze hun vrienden aan

 • 90%

  van organisaties doen een beroep op ons voor meerdere rekruteringen

Vacature doorsturen

Wij vinden voor jou het talent dat je organisatie zal vooruit helpen.

 

Ruim 15 jaar geleden hielp Robert Walters Carole aan een nieuwe job. Vandaag doet ze een beroep op ons om haar te helpen bij de rekruterings-noden van Coreso.

 

Wanneer Greenyard op zoek is naar nieuwe medewerkers binnen finance en tax, belt Group Tax & Treasury Director Filip naar Robert Walters...

 

Carine is Head of Talent bij Sofina en rekent al jaren op de diensten van Robert Walters in België en Luxemburg wanneer ze op zoek gaan naar het gepaste talent.