nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij op hun beurt jouw verhaal kunnen delen met de meest prestigieuze organisaties in België. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Services

De grootste werkgevers in België vertrouwen op ons om snel en efficiënt mensen te rekruteren die voldoen aan hun noden. Bekijk ons aanbod van diensten op maat

Lees meer
Over Robert Walters België

Voor ons is rekrutering meer dan alleen een job. Wij begrijpen dat achter elke opportuniteit een kans ligt om een verschil te maken in het leven van anderen

Ontdek meer

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters België.

Ontdek meer

Contacteer ons

Op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging?

Wij kunnen jou introduceren bij de meest prestigieuze werkgevers in België, voor functies binnen accounting & finance, tax & treasury, bank & verzekeringen, HR, engineering & supply chain en interim management opdrachten.

Op zoek naar medewerkers voor jouw team?

Door samen te werken met Robert Walters, vind je de mensen die perfect aansluiten bij uw rekruteringsbehoeften. Of het nu gaat om een vaste medewerker of een interim manager, wij vinden de geschikte professional voor uw organisatie.                                                                        

Land wijzigen

Robert Walters Antwerpen

Door met ons samen te werken, maak je gebruik van een gedeelde passie, kennis en expertise van ons team in Antwerpen. Het team bestaat uit vakspecalisten en heeft over de jaren heen een sterke relatie opgebouwd met organisaties en professionals in hun netwerk.

Adres:

Uitbreidingstraat 42-46

B-2600 Antwerpen

België

t: +32 (0) 3 202 79 00 e: belgium.antwerp@robertwalters.com

I'm Robert Walters Are you?

Vervoeg ons wereldwijd team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een aangename werksfeer en een professionele opleiding.