nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij op hun beurt jouw verhaal kunnen delen met de meest prestigieuze organisaties in België. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Services

De grootste werkgevers in België vertrouwen op ons om snel en efficiënt mensen te rekruteren die voldoen aan hun noden. Bekijk ons aanbod van diensten op maat

Lees meer
Over Robert Walters België

Voor ons is rekrutering meer dan alleen een job. Wij begrijpen dat achter elke opportuniteit een kans ligt om een verschil te maken in het leven van anderen

Ontdek meer

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters België.

Ontdek meer

Rekruteringskantoor Antwerpen - Robert Walters België

Op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging?

Wij kunnen jou introduceren bij de meest prestigieuze werkgevers in België, voor functies binnen accounting & finance, tax & treasury, bank & verzekeringen, HR, engineering & supply chain en interim management opdrachten.

Op zoek naar medewerkers voor jouw team?

Door samen te werken met Robert Walters, vind je de mensen die perfect aansluiten bij uw rekruteringsbehoeften. Of het nu gaat om een vaste medewerker of een interim manager, wij vinden de geschikte professional voor uw organisatie.                                                                        

Land wijzigen

Gespecialiseerde recruiters in Antwerpen

Het Antwerpse rekruteringskantoor Robert Walters is ideaal gelegen met een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en de auto. Deze locatie stelt ons in staat om de ideale rekruteerder te zijn voor organisaties in verschillende bloeiende sectoren in de provincie Antwerpen. Bovendien kunnen we hierdoor snel inspelen op de tewerkstellingsbehoeften gelinkt aan de haven van Antwerpen-Brugge.  

Onze kracht ligt in ons diverse team, allen individuen met verschillende achtergronden en ervaringen, die werken aan hetzelfde doel: mensen en organisaties in staat stellen hun unieke potentieel te vervullen. 

We zijn er trots op dat we een veelzijdige oplossing zijn voor klanten, waarbij we diensten van verschillende divisies integreren. Van multinationals tot lokale bedrijven, onze hooggekwalificeerde Nederlandstalige recruitmentconsultants werken nauw samen met organisaties van elke omvang en benadrukken het belang van een lokale touch voor een diepgaand begrip van de regionale markt. Onze no-nonsense aanpak zet de toon voor een unieke rekruteringservaring in de bruisende stad Antwerpen.

Adres:

Robert Walters N.V.
Uitbreidingstraat 42-46
B-2600 Antwerpen

 

  • BTW: BE0455.995.614
  • Informatie mbt onze permanente en tijdelijke rekruteringslicenties kan je hier vinden.

t: +32 (0) 3 202 79 00 e: belgium.antwerp@robertwalters.com

Waarom Robert Walters Antwerpen als uw rekruteringskantoor?

 

Uitzonderlijke expertise en reikwijdte

Ons team kan bogen op een rijke ervaring in de sector, waarbij meerdere van onze rekruteringsconsultants afkomstig zijn uit een Big4-omgeving. Ons uitgebreide bereik stelt ons in staat om unieke wervingsbehoeften te begrijpen en aan te pakken.  

Uitgebreide rekruteringsoplossingen

We bieden een brede waaier van diensten aan, gaande van vaste aanwerving tot interim managementopdrachten. Ons kantoor in Antwerpen levert rekruteringsdiensten voor KMO's tot Fortune 500-bedrijven in de provincies Antwerpen en Limburg. 

Mensgerichte aanpak

De kern van onze dienstverlening is een mensgerichte filosofie. We gaan verder dan de standaard aanwervingspraktijken en zorgen voor een gepersonaliseerde fit voor elke kandidaat, waarbij we voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten en aansluiten bij hun huidige en toekomstige aanwervingsbehoeften.

Werving en selectie in Antwerpen: professionals verbinden in verschillende sectoren

Stap binnen bij Robert Walters, jouw Antwerpse werving- en selectiebureau. Wij begeleiden je naar optimale carrièremogelijkheden in zowel Antwerpen als Limburg. Ons team, bestaande uit specialisten met diverse achtergronden en expertise in de industrie, is toegewijd aan de sectoren waarin wij rekruteren. 

We bieden opportuniteiten in:

 

Ontdek onze vacatures en zet de volgende stap in je carrière.

Welke diensten biedt Robert Walters Antwerpen?

 

FAQ

Als werkgever: het inschakelen van een recruiter biedt duidelijke voordelen bij het uitbreiden van uw team. Naast het bereiken van actieve werkzoekenden, hebben wij de mogelijkheid om ons te richten op niet-actieve werkzoekenden, waardoor de pool van potentiële kandidaten voor uw team wordt uitgebreid.

Als werkzoekende: onze toegang tot vacatures die mogelijk niet openbaar worden gepubliceerd, inclusief vertrouwelijke functies, stelt ons in staat om voorop te lopen bij het informeren van kandidaten over exclusieve functies. Naast het matchen van vacatures beoordelen onze recruiters functies op basis van vaardigheden en persoonlijkheid, zodat ze op maat gesneden zijn, en fungeren ze als een ondersteunende carrièrecoach tijdens het hele wervingsproces en daarna.

Ons hooggekwalificeerd team van Nederlandstalige consultants woont binnen een straal van 15 km van ons kantoor, waardoor we gebruik kunnen maken van ons sterk lokaal netwerk. Hoewel we een breed nationaal en internationaal bereik hebben, beschikken onze consultants over gespecialiseerde kennis van de Antwerpse markt, waardoor ze een genuanceerd begrip hebben van de lokale dynamiek.

Maak kennis met voormalig kandidaat-klant Nick. Nick werkt al tien jaar met Robert Walters Antwerpen. Twee jaar geleden kreeg hij via Robert Walters een interessante jobopportuniteit aangeboden. Hij herkende het potentieel van de rol, omarmde de kans en accepteerde een nieuwe positie. Nu, als leider van zijn eigen team in deze functie, heeft Nick zich opnieuw tot Robert Walters gewend om gekwalificeerde mensen te rekruteren voor zijn team. 

 

Bekijk naast het verhaal van Nick ook de vele andere succesverhalen van zowel klanten als kandidaten met wie wij samenwerken.

Robert Walters en Walters People bieden een uitgebreide Salary Survey, die zowel kandidaten als organisaties kunnen gebruiken om hun eigen salarissen of die van hun team te benchmarken. Naast de salarisgids biedt Robert Walters op maat gemaakte salarisstudies door middel van onze Market Intelligence rapporten. Als u op zoek bent naar specifieke salarisinformatie voor functies in de regio Antwerpen, dan zijn onze Market Intelligence rapporten een waardevolle bron die u nauwkeurige en op maat gemaakte inzichten kunnen bieden tegen een gunstig tarief.

Benchmark salarissen met onze Salary Survey tool of ga naar onze Market Intelligence pagina voor een rapport op maat, afgestemd op de behoeften van uw bedrijf.

Organisaties die op zoek zijn naar tijdelijk financieel talent van hoog niveau kunnen een beroep doen op Robert Walters Antwerpen om hun financiële interim management opdrachten te vervullen. Onze expertise gaat verder dan permanente plaatsingen en biedt op maat gemaakte oplossingen voor organisaties die op zoek zijn naar ervaren senior finance professionals op tijdelijke basis.  

Overweegt u om op zelfstandige basis te beginnen? Senior professionals kunnen de hulp inroepen van onze interim management experts. Weet je niet zeker of dit het juiste pad is voor jouw carrière? Onze e-gids "Becoming an interim manager" biedt waardevolle inzichten en leidt je door de noodzakelijke stappen om de overstap naar zelfstandigheid te maken.

I'm Robert Walters Are you?

Vervoeg ons wereldwijd team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een aangename werksfeer en een professionele opleiding.