nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij op hun beurt jouw verhaal kunnen delen met de meest prestigieuze organisaties in België. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Services

De grootste werkgevers in België vertrouwen op ons om snel en efficiënt mensen te rekruteren die voldoen aan hun noden. Bekijk ons aanbod van diensten op maat

Lees meer
Over Robert Walters België

Voor ons is rekrutering meer dan alleen een job. Wij begrijpen dat achter elke opportuniteit een kans ligt om een verschil te maken in het leven van anderen

Ontdek meer

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters België.

Ontdek meer

2024 Europees interim management marktrapport

Kom alles te weten over de Europese interim management markt

 

Ons Europese interim management marktrapport geeft een uitgebreid overzicht van de interim management arbeidsmarkt, organisatorische problemen die interim managers kunnen oplossen en de verwachte kosten voor organisaties in België, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan.

Evolutie dagtarieven: ons rapport geeft de dagtarieven voor 2024 voor de meest gevraagde interim management opdrachten.

Markttrends: identificeer de topfuncties en industriesectoren die gebruik maken van interim management.

Omvang opdrachten: in dit rapport leer je meer over de toegevoegde waarde die interim managers aan jouw organisatie kunnen bieden.

Het rapport is gebaseerd op de analyse van plaatsingen uitgevoerd door onze interim management consultants in België, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

Op zoek naar een interim manager?

Ons interim management team staat voor jou klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het rekruteren van interim managers binnen general management, finance, banking & insurance, human resources, productie/supply chain/procurement, IT en project/programma management.

Ontmoet onze interim management experts

Audrey  Bostvironois

Audrey Bostvironois

Interim management, Brussel

Met meer dan 20 jaar ervaring in het rekruteren van interim professionals, leidt Audrey de interim management divisie in Brussel.

Christophe  Paquay

Christophe Paquay

Interim management, Antwerpen

Met een achtergrond in audit en een sterk inzicht in de markt, leidt Christophe de finance & interim management teams in de regio Antwerpen.