nl

Services

De grootste werkgevers in België vertrouwen op ons om snel en efficiënt mensen te rekruteren die voldoen aan hun noden. Bekijk ons aanbod van diensten op maat

Lees meer

Over Robert Walters België

Voor ons is rekrutering meer dan alleen een job. Wij begrijpen dat achter elke opportuniteit een kans ligt om een verschil te maken in het leven van anderen

Ontdek meer

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters België.

Ontdek meer
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij op hun beurt jouw verhaal kunnen delen met de meest prestigieuze organisaties in België. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Services

De grootste werkgevers in België vertrouwen op ons om snel en efficiënt mensen te rekruteren die voldoen aan hun noden. Bekijk ons aanbod van diensten op maat

Lees meer
Over Robert Walters België

Voor ons is rekrutering meer dan alleen een job. Wij begrijpen dat achter elke opportuniteit een kans ligt om een verschil te maken in het leven van anderen

Ontdek meer

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters België.

Ontdek meer

Werken bij Robert Walters

De successen van onze organisatie zijn rechtstreeks te danken aan het harde werk en de groei van onze mensen, zowel in België als wereldwijd. Samen hebben we een cultuur gecreëerd die ondersteunend en vriendelijk is, waarin positiviteit en een focus op de toekomst centraal staan.

Robert Walters Career Video

Echt mensen, echte verhalen

 

 


Antje is een harde en toegewijde werker, maar zodra ze op haar fiets springt, laat ze alle stress los. De volgende dag barst ze weer van de energie. Diezelfde energie brengt ze over op haar team.


Na een carrièrestart bij Big4 besloot Jef een nieuwe professionele weg in te slaan en bij Robert Walters aan de slag te gaan als Recruitment Consultant. De juiste keuze, zo bleek al snel.


Jülide verhuisde een paar jaar geleden van Instanbul naar Brussel en voelde zich vanaf de eerste dag al deel van het team. Ze was helemaal klaar voor een nieuw en spannend avontuur bij Robert Walters.

 

 

6 mijlpalen van een Recruiter

De kans om een impact te hebben op iemands carrière, gepaard met de uitdagingen van je eerste job: er zijn heel wat mijlpalen in het leven van een Recruiter, die we graag met z'n allen vieren.
Jens vertelt er je alles over.

Ben je klaar om deel uit te maken van ons team?

Hier worden ideeën en successen openlijk gedeeld en gevierd. Wij bieden een levendige en dynamische bedrijfscultuur met ruimte voor flexibiliteit binnen een high-performance omgeving, zodat jij je maximale potentieel kan bereiken.

De Belgische ervaring


Culture

Wist je dat een carrière(start) in rekrutering dé manier is om in korte tijd heel veel te leren over het bedrijfsleven, de arbeidsmarkt en zaken doen?

Ontdek de job van Recruitment Consultant


Charity

Clarissa reisde naar Kenia en zag met eigen ogen hoe Robert Walters, Global Angels en de lokale bevolking samenwerken aan een duurzame toekomst voor de regio.

Lees meer over Clarissa's vrijwilligerswerk


Celebration

De kans om elke dag opnieuw een impact te hebben op iemands carrière, gepaard met de uitdagingen van je eerste job: dat verdient een feestje!

Je carrière in rekrutering

Hoe wij het verschil maken

Bij Robert Walters draait alles om uitzonderlijke mensen. Wij vormen een diverse gemeenschap waar individuen met verschillende achtergronden door toewijding en vooruitstrevendheid zelf hun eigen carrière in handen nemen. Lees meer over onze ED&I en ESG strategie.

Waarom werken bij Robert Walters?


Robert Walters is een groeiende internationale organisatie die bekend staat om haar uitstekende service. We bieden onze medewerkers een uitdagend carrièrepad, en de kans om internationale werkervaring op te doen.


Wat je rol bij Robert Walters ook is, je helpt mensen bij het maken van keuzes die van invloed zijn op de rest van hun carrière. Zo maak je niet alleen impact op hun persoonlijke ontwikkeling, maar ook op de organisaties waar ze voor gaan werken.


Onze teams bestaan uit energieke collega's van over de hele wereld. Hun enthousiasme, collegialiteit en drive om het verschil te maken zorgen ervoor dat Robert Walters een gezellige en inspirerende werkplek is.


We zorgen dat onze mensen hun werk goed kunnen doen door het bieden van een hands-on trainingsprogramma van hoog niveau. Je doet de arbeidsmarkt- en vakkennis op die jij nodig hebt in je rol als recruitment specialist, en je kunt altijd terugvallen op jouw persoonlijke mentor voor advies.


Wij belonen teams in plaats van individuele medewerkers. Zo weet je zeker dat je samenwerkt met collega's die net zo getalenteerd en gemotiveerd zijn als jij.


Bij Robert Walters is het vieren van succes niet alleen een traditie, het zit echt in ons DNA. Het geeft ons energie, het versterkt onze onderlinge band en zorgt ervoor dat we samen nog beter worden in ons werk.

Ons verhaal

 • 3600

  Werknemers

 • 74

  Nationaliteiten

 • 78%

  Werknemers voelen zich verbonden met het doel van onze organisatie

 • 75%

  Werknemers voelen zich thuis op het werk

Ontdek interessante carrièremogelijkheden over de hele wereld

Interactive Map

Maak kennis met ons Talent Acquisition team

Gitte Peeraer

Gitte Peeraer

Senior Talent Acquisition & Learning Specialist, België

Gitte wil je graag leren kennen omdat we op zoek zijn naar gespecialiseerd talent om samen met onze klanten en kandidaten hun verhaal voort te zetten.

Özlem Simsek

Özlem Simsek

Managing Director, België

Managing Director Özlem heeft een passie om het beste in mensen naar boven te halen. Haar gedrevenheid en enthousiasme zijn een inspiratie voor iedereen in haar uitgebreide netwerk.


 

Are you Robert Walters?

Ben je klaar voor een fantastische nieuwe stap? Een baan bij Robert Walters is misschien precies wat je zoekt. Laat het ons weten als je interesse hebt.

  *Door op 'Verzenden' te klikken, ga je akkoord met de voorwaarden van het Privacybeleid van Robert Walters.


   

  Meest recente vacatures

  I'm Robert Walters Are you?

  Vervoeg ons wereldwijd team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een aangename werksfeer en een professionele opleiding.