nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij op hun beurt jouw verhaal kunnen delen met de meest prestigieuze organisaties in België. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Services

De grootste werkgevers in België vertrouwen op ons om snel en efficiënt mensen te rekruteren die voldoen aan hun noden. Bekijk ons aanbod van diensten op maat

Lees meer
Over Robert Walters België

Voor ons is rekrutering meer dan alleen een job. Wij begrijpen dat achter elke opportuniteit een kans ligt om een verschil te maken in het leven van anderen

Ontdek meer

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters België.

Ontdek meer

Banking & financial services

Wij begeleiden je bij elke stap in je carrière

Het is essentieel om bij te blijven met alle veranderingen binnen de Belgische bank- en financiële sector. Te midden van economische volatiliteit, veranderingen in de wetgeving en nieuwe verwachtingen van klanten hebben financiële instellingen mensen nodig die afgestemd zijn op de risico's en mogelijkheden van de huidige markt.

Daarom selecteren wij onze consultants op basis van hun diepgaande kennis van de sector en hun uitgebreid netwerk. Overweeg jij een volgende carrièrestap binnen banking & financial services, dan luisteren wij graag naar jouw ambities. Van start-ups tot investeringsbanken en verzekeringsmaatschappijen, wij matchen banking & financial services professionals met de meest dynamische organisaties in België

Ontmoet jouw banking & financial services experts

Marie-Astrid  Carlier

Marie-Astrid Carlier

Banking & financial services, Brussel

Marie-Astrid superviseert het banking & financial services team in Brussel. Met 13 jaar recruitment ervaring heeft zij inmiddels een sterke marktpositie opgebouwd.

Stephen  Fournier

Stephen Fournier

Banking & financial services, Brussel

Stephen's audit achtergrond en ervaring binnen financial services stellen hem in staat om het beste financial services talent te rekruteren.

Wat is jouw verhaal?

Iedereen heeft een verhaal. Wij willen graag het jouwe horen. Bezorg ons je cv zodat we samen het volgende hoofdstuk van je carrière kunnen schrijven.

 

Gül zou nooit zelf de stap gezet hebben naar een pure consolidatie-rol. Toch ging ze in op het advies van onze experts, wat haar leven veranderde.

 

Carine is Head of Talent bij Sofina en rekent al jaren op de diensten van Robert Walters in België en Luxemburg wanneer ze op zoek gaan naar het gepaste talent.

 

Julien is CFO bij Luminus en ontdekte dankzij ons de voordelen van werken met een interim manager, om de continuïteit in het team te garanderen.

Nieuwe vacatures

Rekruteringsadvies

Bekijk alles

Carrière-advies

Bekijk alles

Halfjaarlijkse update van de financiële arbeidsmarkt

6 juli 2023 Het is inmiddels traditie geworden dat internationaal rekruteringskantoor Robert Walters begin juli kijkt naar wat het voorbije half jaar gebeurd is op de financiële arbeidsmarkt. Net zoals de salarisverwachtingen bleef de nood aan finance specialisten hoog, maar we zien wel een verschui

Lees meer

Zo vindt u het beste talent voor uw team

Nieuw talent aannemen is niet makkelijk. Enerzijds moet u snel handelen om te zorgen dat de kandidaat niet ergens anders een contract tekent, anderzijds loopt u door zo’n snelle procedure het risico dat de nieuwe aanwinst toch tegenvalt. Om te zorgen dat u de best mogelijke kandidaat vindt, zet Robe

Lees meer

I'm Robert Walters Are you?

Vervoeg ons wereldwijd team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een aangename werksfeer en een professionele opleiding.