nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij op hun beurt jouw verhaal kunnen delen met de meest prestigieuze organisaties in België. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Services

De grootste werkgevers in België vertrouwen op ons om snel en efficiënt mensen te rekruteren die voldoen aan hun noden. Bekijk ons aanbod van diensten op maat

Lees meer
Over Robert Walters België

Voor ons is rekrutering meer dan alleen een job. Wij begrijpen dat achter elke opportuniteit een kans ligt om een verschil te maken in het leven van anderen

Ontdek meer

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters België.

Ontdek meer

Banking & financial rekrutering

Wij begeleiden je bij elke stap in je carrière

Het is essentieel om bij te blijven met alle veranderingen binnen de Belgische bank- en financiële sector. Te midden van economische volatiliteit, veranderingen in de wetgeving en nieuwe verwachtingen van klanten hebben financiële instellingen mensen nodig die afgestemd zijn op de risico's en mogelijkheden van de huidige markt.

Daarom selecteren wij onze banking en financial services recruiters op basis van hun diepgaande kennis van de sector en hun uitgebreid netwerk. Overweeg jij een volgende carrièrestap binnen banking & financial services, dan luisteren wij graag naar jouw ambities. Van start-ups tot investeringsbanken en verzekeringsmaatschappijen, wij matchen banking & financial services professionals met de meest dynamische organisaties in België

2024 salarissen binnen banking & financial services

Gebruik onze gratis salarisgids om de loontrends in jouw sector te verkennen.

Ontmoet jouw banking & financial services recruiters

Marie-Astrid  Carlier

Marie-Astrid Carlier

Banking & financial services, Brussel

Marie-Astrid superviseert het banking & financial services team in Brussel. Met 13 jaar recruitment ervaring heeft zij inmiddels een sterke marktpositie opgebouwd.

Stephen  Fournier

Stephen Fournier

Banking & financial services, Brussel

Stephen's audit achtergrond en ervaring binnen financial services stellen hem in staat om het beste financial services talent te rekruteren.

Wat is jouw verhaal?

Iedereen heeft een verhaal. Wij willen graag het jouwe horen. Bezorg ons je cv zodat we samen het volgende hoofdstuk van je carrière kunnen schrijven.

 

Gül zou nooit zelf de stap gezet hebben naar een pure consolidatie-rol. Toch ging ze in op het advies van onze experts, wat haar leven veranderde.

 

Carine is Head of Talent bij Sofina en rekent al jaren op de diensten van Robert Walters in België en Luxemburg wanneer ze op zoek gaan naar het gepaste talent.

 

Julien is CFO bij Luminus en ontdekte dankzij ons de voordelen van werken met een interim manager, om de continuïteit in het team te garanderen.

Nieuwe vacatures

Rekruteringsadvies

Bekijk alles

Carrière-advies

Bekijk alles

2024 trends in bank & verzekeringen

Het komende jaar belooft opnieuw een periode van transformatie en uitdagingen voor de bank- en verzekeringswereld in België. Volgens Stephen Fournier, senior consultant bij het internationale rekruteringskantoor Robert Walters, zullen de evolutie van de financiële markt en de integratie van ESG-norm

Lees meer

Waarom een te lang wervingsproces kandidaten wegjaagt

Nieuw personeel aanwerven vergt tijd. Hoewel u als organisatie zeker wilt zijn dat u de juiste keuze maakt, is het essentieel om het wervingsproces zo kort mogelijk houden. Duurt dit proces te lang, dan haken kandidaten af. Marie Parmentier, manager bij internationaal rekruteringskantoor Robert Walt

Lees meer

I'm Robert Walters Are you?

Vervoeg ons wereldwijd team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een aangename werksfeer en een professionele opleiding.