nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij op hun beurt jouw verhaal kunnen delen met de meest prestigieuze organisaties in België. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Services

De grootste werkgevers in België vertrouwen op ons om snel en efficiënt mensen te rekruteren die voldoen aan hun noden. Bekijk ons aanbod van diensten op maat

Lees meer
Over Robert Walters België

Voor ons is rekrutering meer dan alleen een job. Wij begrijpen dat achter elke opportuniteit een kans ligt om een verschil te maken in het leven van anderen

Ontdek meer

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters België.

Ontdek meer

Ontmoet Carine

"Bij elke rekruteringsopdracht zie ik enthousiasme, gedrevenheid en professionalisme om tot een succesvolle rekrutering te komen"

Sofina heeft al jaren een partnership met Robert Walters wat betreft onze rekruteringen in zowel België als in het buitenland. En ik kan hier ook écht spreken van een partnership, dankzij de nauwe samenwerking met onze vaste consultant Aline. Bij elke rekruteringsopdracht die we via haar opstarten ben ik getuige van haar enthousiasme, gedrevenheid en professionalisme om tot een succesvolle aanwerving te komen. Wat ik enorm apprecieer in mijn consultant, is dat zij open staat voor feedback en hier ook rekening mee houdt.

Aline's eerlijkheid en discretie zijn een blijk van maturiteit: gaat het even wat moeilijker, dan is ze niet bang om dat te zeggen en zoeken we samen naar een oplossing. Dat is waar het bij mij om draait in een partnership.

Wat ik ook enorm naar waarde hecht, is dat we bij Robert Walters kunnen rekenen op vakkennis. Aline is gespecialiseerd in financiële functies, maar geeft de fakkel door aan een even bekwame collega als het gaat om IT-rekruteringen.

Sofina is internationaal actief, en gewoonlijk werken wij met lokale rekruteringspartners. Hoewel Aline gebaseerd is in België, kent ze de Luxemburgse markt heel goed, en kunnen we eveneens op haar rekenen als flexibele partner voor onze rekruteringen in Luxembourg. Ook buiten Belux kunnen we spreken van een succesvolle samenwerking met Robert Walters. Verschillende van onze medewerkers die een aantal jaren geleden via Robert Walters aangeworven werden, hebben inmiddels een aantal mooie carrièrestappen gezet binnen Sofina. Die jarenlange samenwerking is het bewijs dat Robert Walters voor Sofina de ideale rekruteringspartner is.

Carine Leroy, Head of Talent bij Sofina

 

Julien is CFO bij Luminus en ontdekte dankzij Robert Walters de voordelen van werken met een interim manager, om de continuïteit in het team te garanderen.

 

Bij zijn volgende carrièrestap wilde Laurens graag de focus leggen op het strategische luik binnen audit. Robert Walters vond voor hem precies de job die hij voor ogen had.

 

Gül zou nooit zelf de stap gezet hebben naar een pure consolidatie-rol. Toch ging ze in op het advies van Robert Walters, wat haar leven veranderde.

I'm Robert Walters Are you?

Vervoeg ons wereldwijd team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een aangename werksfeer en een professionele opleiding.