nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij op hun beurt jouw verhaal kunnen delen met de meest prestigieuze organisaties in België. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Services

De grootste werkgevers in België vertrouwen op ons om snel en efficiënt mensen te rekruteren die voldoen aan hun noden. Bekijk ons aanbod van diensten op maat

Lees meer
Over Robert Walters België

Voor ons is rekrutering meer dan alleen een job. Wij begrijpen dat achter elke opportuniteit een kans ligt om een verschil te maken in het leven van anderen

Ontdek meer

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters België.

Ontdek meer

Ontmoet Laurens

“De achtergrond-ervaring van mijn consultant maakte echt het verschil”

Hoewel ik niet actief op zoek was naar een nieuwe professionele uitdaging, ben ik toch ingegaan op een LinkedIn-bericht van Christophe bij Robert Walters, omdat hij op zoek was naar een interne auditor voor een van zijn klanten. Ik word – net zoals zoveel interne auditors – wekelijks via LinkedIn benaderd door recruiters, vaak zelfs met een jobaanbieding die helemaal niet in lijn liggen met mijn profiel. Meestal ga ik daar dan ook niet op in, maar bij Christophe was dat anders. Hij gaf van in het begin de indruk dat hij mijn profiel grondig bekeken had en zag een mogelijke match. Mijn nieuwsgierigheid was dus gewekt.

Tijdens het sollicitatiegesprek gaf ik aan dat mijn audit ervaring tot dan toe voornamelijk gericht was op het operationele, en dat ik bij een volgende carrièrestap graag de focus wilde leggen op het meer strategische luik, hetgeen in mijn toenmalige functie niet mogelijk was. Door de vragen die Christophe me tijdens het interview stelde, voelde ik meteen aan dat hij een expert is in zijn vak. Dankzij zijn audit achtergrond weet hij waarover hij praat, hetgeen niet het geval is bij een allround recruiter. Ik had er het volste vertrouwen in dat Christophe de geknipte persoon zou zijn om me te helpen bij mijn volgende stap. En dat was ook zo: hetgeen ik zocht bleek exact het soort job dat Christophe voor ogen had, en hij regelde een eerste kennismakingsgesprek met Fedrus International. 

Wat ik enorm geapprecieerd heb in Christophe, is dat hij me goed voorbereid heeft op dit gesprek, en dat was ook het geval voor de gesprekken die volgden. Zo lichtte hij telkens toe wie ik precies zou ontmoeten en gaf hij de nodige achtergrondinformatie over die persoon.

Daarnaast gaf Christophe me de nodige raad rond het soort vragen dat ik mocht verwachten, en het advies welke aspecten binnen mijn ervaring ik bij welke gesprekspartner het best kon benadrukken. 

Bij elk van die voorbereidende gesprekken viel het op dat Christophe het bedrijf en de gesprekspartners goed kent, en dus ook precies weet naar wie ze op zoek zijn. Zodra een gesprek afgelopen was, belde hij me om feedback te vragen en ook eerlijke feedback te geven, en me te informeren over de volgende stap. Ook na de onboarding bij Fedrus International werd ik door Christophe verder opgevolgd, en wilde hij horen hoe ik het stelde in de nieuwe job. We zijn nu ruim een half jaar later, en ik weet dat ik steeds bij Christophe terecht kan voor een luisterend oor, of tips en advies. Ik kan de expertise van Christophe dan ook echt aanbevelen aan audit professionals die benieuwd zijn naar interessante carrière-opportuniteiten.

Laurens van Overmeiren, Head of Internal Audit bij Fedrus International

 

Ruim 15 jaar geleden hielp Robert Walters Carole aan een nieuwe job. Vandaag doet ze een beroep op Robert Walters om haar te helpen bij de rekruteringsnoden van Coreso.

 

Ben is Chief Controlling Officer bij Manuchar, en deed een beroep op Robert Walters om een Global Head of Tax vacature in te vullen. Met succes.

 

Gül zou nooit zelf de stap gezet hebben naar een pure consolidatie-rol. Toch ging ze in op het advies van Robert Walters, wat haar leven veranderde.

I'm Robert Walters Are you?

Vervoeg ons wereldwijd team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een aangename werksfeer en een professionele opleiding.