nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij op hun beurt jouw verhaal kunnen delen met de meest prestigieuze organisaties in België. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Services

De grootste werkgevers in België vertrouwen op ons om snel en efficiënt mensen te rekruteren die voldoen aan hun noden. Bekijk ons aanbod van diensten op maat

Lees meer
Over Robert Walters België

Voor ons is rekrutering meer dan alleen een job. Wij begrijpen dat achter elke opportuniteit een kans ligt om een verschil te maken in het leven van anderen

Ontdek meer

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters België.

Ontdek meer

Ontmoet Carole

"Professionalisme zit in het DNA van Robert Walters. Dat heb ik als kandidaat én klant mogen ervaren"

Mijn eerste ervaring met Robert Walters dateert van 2007, toen ik een nieuwe job vond met de hulp van een Robert Walters consultant. Ik weet nog goed hoe hij de tijd nam om mij als persoon te leren kennen en welke toegevoegde waarde hij en z’n manager brachten tijdens het onboarding proces. Toen ik na enkele jaren besloot op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging, wendde ik mij opnieuw tot Robert Walters. Om deontologische redenen konden zij mij op dat moment niet helpen bij mijn zoektocht. Hoewel het jammer was, waardeerde ik dat gevoel van deontologie en eerlijkheid zeer. Deze positieve ervaringen hebben later een belangrijke rol gespeeld in mijn beslissing om met Robert Walters samen te werken als zakenpartner die ik kan vertrouwen om onze organisatie te helpen groeien. Vandaag de dag werk ik samen met zowel de permanente als interim management divisie van Robert Walters en zie ik nog steeds datzelfde DNA, het professionalisme en de servicegerichtheid bij Audrey en Marie, de consultants waar ik voornamelijk contact mee heb.  

De afgelopen jaren heeft Audrey van de interim management divisie verschillende interim managers voor Coreso aangeworven, voornamelijk binnen finance en legal. Voor elke opdracht neemt ze de tijd om de vereisten en de uitdagingen van de functie waarvoor ze werft volledig te begrijpen. Omdat zij onze organisatie zo goed kent, kan zij niet alleen kandidaten identificeren met de beste technische fit, maar ook met de juiste persoonlijkheid. De manier waarop Robert Walters de beste kandidaten voor de functie voorstelt is verre van transactioneel: naast het CV ontvang ik ook een synopsis waarin zij toelichten waarom zij denken dat deze kandidaat een goede fit is. Dit bewijst dat de consultants echt de tijd hebben genomen om de persoon achter het CV te leren kennen, maar het stelt mij ook in staat een stap terug te doen en verder te kijken dan de ervaring van de kandidaat en de eisen die wij hebben gedefinieerd.

Een open geest houden en luisteren naar het advies van Robert Walters over waarom zij denken dat deze kandidaat goed zou passen, is een succesvolle aanpak gebleken.   

Wat ik ook zeer waardeer is de eerlijkheid en transparante communicatie van de consultants: wanneer zij van mening zijn dat zij niet de juiste kandidaat voor de functie kunnen vinden, aarzelen zij niet om ons dat te vertellen. We hebben een langdurige relatie opgebouwd die gebaseerd is op vertrouwen, niet alleen met onze verantwoordelijke consultant, maar met het hele team van Robert Walters achter hen. Voor elke aanwerving die ik hen toevertrouw, ben ik ervan overtuigd dat zij een oplossing op maat zullen bieden die aan onze behoeften voldoet.  

Carole Reynens, Head of Business Support bij Coreso 

 

Carine is Head of Talent bij Sofina en sinds vele jaren partner van Robert Walters in België en Luxemburg.

 

Wanneer Greenyard op zoek is naar medewerkers binnen finance en tax, belt Filip naar Robert Walters...

 

Ben is CCO bij Manuchar, en deed een beroep op Robert Walters om een Global Head of Tax vacature in te vullen. Met succes.

I'm Robert Walters Are you?

Vervoeg ons wereldwijd team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een aangename werksfeer en een professionele opleiding.