nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij op hun beurt jouw verhaal kunnen delen met de meest prestigieuze organisaties in België. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Services

De grootste werkgevers in België vertrouwen op ons om snel en efficiënt mensen te rekruteren die voldoen aan hun noden. Bekijk ons aanbod van diensten op maat

Lees meer
Over Robert Walters België

Voor ons is rekrutering meer dan alleen een job. Wij begrijpen dat achter elke opportuniteit een kans ligt om een verschil te maken in het leven van anderen

Ontdek meer

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters België.

Ontdek meer

Ontmoet Ben

“Zelden kreeg ik te maken met een consultant die zo nauw betrokken is”

Via mijn netwerk ben ik bij Christophe Paquay en Robert Walters terechtgekomen, omdat Manuchar op zoek was naar een Global Head of Tax om een centrale tax functie op te zetten. Daarvoor wilden we graag een beroep doen op een gespecialiseerde rekruteringspartner. Christophe nam de nodige tijd om samen het gewenste profiel te bepalen en onze bedrijfscultuur te leren kennen, zodat hij gericht kon zoeken naar een geschikte kandidaat.

Toen de procedure ondanks de sterke instroom langer duurde dan gepland, nam Christophe zelf het initiatief om het gewenste profiel opnieuw onder de loep te nemen en bij te sturen. Die eerlijkheid en openheid siert Christophe. Na onderling overleg kwamen we tot de conclusie dat we eigenlijk op zoek waren naar een meer senior profiel. Zonder aarzelen hernieuwde Christophe de zoektocht, en vanaf dat moment verliep alles enorm vlot. Christophe zorgde voor een 100% match: hij vond voor ons de geknipte kandidaat voor de job die bovendien uitstekend past in de bedrijfscultuur van Manuchar. 

Ik heb in het verleden al samengewerkt met andere rekruteringskantoren, maar zelden kreeg ik te maken met een consultant die zo nauw betrokken is bij het hele rekruteringsproces.

In tegenstelling tot andere kantoren, aarzelde Christophe nooit om in dialoog te gaan en eerlijke feedback te vragen, zodat hij zijn zoektocht kon bijsturen waar nodig.

Inmiddels heb ik de gespecialiseerde service van Robert Walters aanbevolen aan mensen in mijn netwerk die eveneens op zoek zijn naar ervaren tax profielen, omdat ik ervan overtuigd ben dat Robert Walters ook voor hen een meerwaarde kan betekenen.

Ben De Voecht, Chief Controlling Officer bij Manuchar

 

Ruim 2 jaar geleden ging Nick via Robert Walters aan de slag bij Havenbedrijf Antwerpen. Vandaag helpen wij hem om zijn team verder uit te bouwen.

 

Wanneer Greenyard op zoek is naar nieuwe medewerkers binnen finance en tax, belt Group Tax & Treasury Director Filip naar Robert Walters...

 

Carine is Head of Talent bij Sofina en rekent al jaren op de diensten van Robert Walters in België en Luxemburg wanneer ze op zoek gaan naar het gepaste talent.

I'm Robert Walters Are you?

Vervoeg ons wereldwijd team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een aangename werksfeer en een professionele opleiding.