nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij op hun beurt jouw verhaal kunnen delen met de meest prestigieuze organisaties in België. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Services

De grootste werkgevers in België vertrouwen op ons om snel en efficiënt mensen te rekruteren die voldoen aan hun noden. Bekijk ons aanbod van diensten op maat

Lees meer
Over Robert Walters België

Voor ons is rekrutering meer dan alleen een job. Wij begrijpen dat achter elke opportuniteit een kans ligt om een verschil te maken in het leven van anderen

Ontdek meer

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters België.

Ontdek meer

Permanente rekrutering

Mensen vormen het kloppend hart van elke onderneming

Het rekruteren van de juiste mensen helpt je om belangrijke doelstellingen te bereiken. Verwelkom je niet het juiste talent, dan kan dat je organisatie afremmen terwijl de concurrentie floreert.

Om professionals aan te trekken die jouw organisatie kunnen vooruit helpen, is het belangrijk om het verhaal van jouw organisatie op een aantrekkelijke manier te vertellen. Werk daarom samen met een recruiter die jou, jouw markt en de professionals die je nodig hebt, goed begrijpt.

Bij Robert Walters kijken we verder dan de functieomschrijving en begrijpen we het echte verhaal achter jouw organisatie. Vervolgens gebruiken wij onze gespecialiseerde vakkennis, lokale know-how en wereldwijde aanwezigheid om jullie verhaal te promoten en je in contact te brengen met de beste professionals die jouw organisatie zullen vooruit helpen.

We doen het op onze manier

 • Wij kennen jouw sector. Onze consultants komen meestal uit de sector waarvoor ze vandaag rekruteren. Zij hebben dus de kennis van de sector waarin jij actief bent.
 • Wij kijken verder dan de functieomschrijving. We vinden de extra dimensies en het potentieel die iemand geschikt maken voor een bepaald team en een bepaalde cultuur, vandaag en op lange termijn.
 • Wij werken als een team. Door de verantwoordelijkheid en de beloning van elke opdracht te delen, krijg je toegang tot ons hele netwerk van kandidaten.
 • Wij brengen de wereld naar jou toe. Wij bieden toegang tot een wereldwijde pool aan talent via onze International Candidate Management teams.
 • Wij handelen op basis van gegevens. Onze rekruteringsstrategie is zeer doelgericht en wordt bepaald door de inzichten van ons marktonderzoek.
 • Wij delen onze expertise. Wij geven jou toegang tot onze vakkennis en diepgaande ervaring via een breed scala aan inzichten, advies en thought leadership.

Ons verhaal is gebaseerd op feiten

 • 43,000

  Professionals die wij helpen hun ambities te realiseren

 • 11,000

  Organisaties die op ons rekenen om talent aan boord te halen

 • 85%

  professionals beveelden al hun vrienden aan

 • 90%

  van organisaties doen een beroep op ons voor meerdere rekruteringen

Vacature doorsturen

Wij vinden voor jou het talent dat je organisatie zal vooruit helpen.

 

Een reorganisatie bij haar vorige werkgever zorgde voor een kentering in het leven van Nadia. Dankzij Robert Walters beseft ze nu wat ze al die tijd gemist heeft.

 

Bij zijn volgende carrièrestap wilde Laurens graag de focus leggen op het strategische luik binnen audit. Robert Walters vond voor hem precies de job die hij voor ogen had.

 

Ben is Chief Controlling Officer bij Manuchar, en deed een beroep op Robert Walters om een Global Head of Tax vacature in te vullen. Met succes.