nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij op hun beurt jouw verhaal kunnen delen met de meest prestigieuze organisaties in België. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Services

De grootste werkgevers in België vertrouwen op ons om snel en efficiënt mensen te rekruteren die voldoen aan hun noden. Bekijk ons aanbod van diensten op maat

Lees meer
Over Robert Walters België

Voor ons is rekrutering meer dan alleen een job. Wij begrijpen dat achter elke opportuniteit een kans ligt om een verschil te maken in het leven van anderen

Ontdek meer

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters België.

Ontdek meer

Permanente rekrutering

Rekruteer het juiste talent voor jouw organisatie dankzij onze oplossingen voor permanente rekrutering, op maat gemaakt voor jouw rekruteringsbehoeften. Onze gespecialiseerde recruiters laten jouw visie tot leven komen door je in contact te brengen met permanente medewerkers die jouw organisatie echt vooruit kunnen helpen.

Mensen vormen het kloppend hart van elke organisatie

Het rekruteren van de juiste mensen zorgt ervoor dat je als organisatie je ambities kan waarmaken.

Om de juiste mensen aan te trekken die jouw organisatie mee helpen groeien, is het belangrijk om jullie verhaal op een aantrekkelijke manier te vertellen. Werk daarom samen met een recruiter die jou, jouw markt en de professionals die je nodig hebt, goed begrijpt.

Bij Robert Walters kijken we daarom verder dan de functieomschrijving. We zijn benieuwd naar het verhaal achter jouw organisatie. Vervolgens zetten we onze vakkennis, lokale know-how en wereldwijd netwerk in om jouw verhaal te delen met de juiste professionals.

Haal toptalent binnen voor jouw volgende rekrutering

Wij vinden voor jou het talent dat je organisatie zal vooruit helpen.

Waarom een beroep doen op Robert Walters voor jouw permanente rekruteringsbehoeften?

 • Ontvang een op maat gemaakte service. Met ruim 38 jaar ervaring bieden wij als specialist in permanente rekrutering een professionele service die afgestemd is op jouw zakelijke behoeften.
 • Werk samen met experts uit de sector. Veel van onze consultants binnen permanente rekrutering en selectie zijn afkomstig uit de sectoren waarvoor ze vandaag rekruteren. Zij beschikken dus over de nodige kennis van de sector waarin jouw organisatie actief is.
 • Wij handelen op basis van gegevens. Onze strategie voor permanente rekrutering is zeer doelgericht en wordt bepaald door de inzichten van ons marktonderzoek.
 • Profiteer van ons wereldwijd netwerk. Onze internationale Candidate Management-teams hebben toegang tot toptalent van over de hele wereld.
 • Wij delen onze expertise. Wij geven jou toegang tot onze vakkennis en diepgaande ervaring via een breed scala aan onderzoek, advies en thought leadership.

Permanente rekrutering in België: Onze professionele aanpak

 
 
Je kan rekenen op een consultant met ervaring in jouw sector die gespecialiseerd is in het vinden van kandidaten met de nodige vaardigheden voor jouw organisatie. We bezorgen jou een shortlist die is afgestemd op jouw rekruteringsopdracht.
 
Onze consultants doen uitgebreide research, zoeken via meerdere kanalen en brengen de arbeidsmarkt in kaart om een gepersonaliseerde talentenpool samen te stellen. Dankzij deze aanpak krijg je toegang tot zowel actieve als passieve werkzoekenden buiten de traditionele kanalen om.
 
Of je nu een team samenstelt, uitbreidt of vervanging zoekt voor een collega, wij bieden jou en kandidaten voortdurende ondersteuning tijdens het hele rekruteringsproces, van sollicitatie tot de eerste werkdag.
 

Onze prestaties

 • 43,000

  Professionals die wij helpen hun ambities te realiseren

 • 11,000

  Organisaties die op ons rekenen om talent aan boord te halen

 • 85%

  professionals beveelden al hun vrienden aan

 • 90%

  van organisaties doen een beroep op ons voor meerdere rekruteringen

Contacteer onze experten in permanente rekrutering

Marie Parmentier

Marie Parmentier

Accounting & finance Brussel

Met haar 10 jaar ervaring binnen rekrutering en grondige kennis van de arbeidsmarkt leidt Marie het finance team in de regio Brussel.

Christophe Paquay

Christophe Paquay

Accounting & finance, Antwerpen

Met een achtergrond in audit en een sterk inzicht in de markt, leidt Christophe de finance & interim management teams in de regio Antwerpen.

Onze succesverhalen

Lees inspirerende succesverhalen over de carrièrekeuzes van onze klanten en kandidaten.

 

 

Vertel ons jouw rekruteringsbehoeften
 

Rekruteringsadvies

Bekijk alles

AI schudt het traditionele rekruteringsproces op

In de afgelopen jaren hebben technologische ontwikkelingen de traditionele praktijken op het gebied van rekrutering en selectie een nieuwe wending gegeven. Artificial Intelligence (AI) springt eruit als drijvende kracht voor transformatie en biedt veelbelovende oplossingen voor organisaties die de c

Lees meer

Waarom een te lang wervingsproces kandidaten wegjaagt

Nieuw personeel aanwerven vergt tijd. Hoewel u als organisatie zeker wilt zijn dat u de juiste keuze maakt, is het essentieel om het wervingsproces zo kort mogelijk houden. Duurt dit proces te lang, dan haken kandidaten af. Marie Parmentier, manager bij internationaal rekruteringskantoor Robert Walt

Lees meer

3 redenen om te kiezen voor een internationale kandidaat

Voor veel organisaties blijft het moeilijk om personeel te vinden, maar er is een manier om de zoektocht naar nieuwe medewerkers gemakkelijker te maken. Wat als je, bij het beoordelen van de sollicitanten, de beheersing van het Nederlands of Frans eens buiten beschouwing laat? “Dan krijg je een inte

Lees meer

 

 

Veelgestelde vragen

Permanente rekrutering is een uitstekende oplossing voor organisaties die op zoek zijn naar personeel op lange termijn. Binnen dit model nemen organisaties potentiële werknemers in dienst op basis van contracten zonder vooraf vastgestelde einddatum. Bij deze traditionele manier van tewerkstelling worden werknemers rechtstreeks door de organisatie of een bevoorrecht extern bureau in dienst genomen.

Permanente rekrutering biedt waardevolle voordelen voor organisaties die een tekort aan talent willen opvangen of hun teams willen uitbreiden voor groei op lange termijn. Deze oplossing garandeert consistentie in kennis en vormt een stabiele bron voor teams en organisaties. Bovendien bevordert het investeringen in talent, stimuleert het de bedrijfscultuur, behoudt het expertise, biedt het kostenefficiëntie en verbetert het de algehele productiviteit.

De belangrijkste verschillen tussen tijdelijke en permanente rekrutering hebben te maken met de duur of de aard van het dienstverband. Tijdelijke rekrutering biedt flexibiliteit voor kortlopende projecten of specifieke taken waarvoor tijdelijke assistentie nodig is, zodat snelle aanpassingen mogelijk zijn. Permanente rekrutering richt zich op het creëren van een stabiele resource voor strategische langetermijndoelen binnen de organisatie.

Contacteer ons om te bekijken wat de beste optie is voor jouw organisatie.

Onze Salary Survey is de meest uitgebreide gids voor salarissen en rekruteringstrends in België. De Salary Survey is gebaseerd op de analyse van meer dan 100.000 permanente en tijdelijke plaatsingen en geeft inzicht in lonen en secundaire arbeidsvoorwaarden in verschillende bedrijfstakken in België.

Vraag toegang tot de salary survey tool om salarissen nauwkeurig te benchmarken zodat je toptalent kan aantrekken en behouden.

Salary survey 2024

Of je nu je team wil uitbreiden of het talent dat je hebt wil behouden, onze salarisgids geeft de inzichten die je nodig hebt om met het juiste talent je organisatie vooruit te helpen.