nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij op hun beurt jouw verhaal kunnen delen met de meest prestigieuze organisaties in België. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Services

De grootste werkgevers in België vertrouwen op ons om snel en efficiënt mensen te rekruteren die voldoen aan hun noden. Bekijk ons aanbod van diensten op maat

Lees meer
Over Robert Walters België

Voor ons is rekrutering meer dan alleen een job. Wij begrijpen dat achter elke opportuniteit een kans ligt om een verschil te maken in het leven van anderen

Ontdek meer

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters België.

Ontdek meer

Engineering & supply chain rekrutering

Engineering & supply chain experten: mensen die organisaties in beweging houden

Onze engineering & supply chain divisie rekruteert permanente professionals voor diverse organisaties gaande van toonaangevende blue chip organisaties tot KMO's in België.

We maken gebruik van onze uitgebreide technisch gespecialiseerde rekruteringsexpertise in diverse sectoren, waaronder de gezondheidszorg, de auto-industrie, de energiesector, productie, logistiek, de voedingsindustrie, de machinebouw en de bouwsector... Kortom, binnen alle sectoren die technische sleutelfiguren en directieleden van hoog niveau nodig hebben.

Als specialisten in engineering recruitment, begrijpen wij de noden van technische leiders en bevinden ons in de beste positie om de geschikte job te vinden die passen bij hun profiel. 

2024 salarissen binnen engineering & supply chain

Gebruik onze gratis salarisgids om de loontrends in jouw sector te verkennen.

Ontmoet jouw engineering & supply chain recruiters

Jülide  Tunali

Jülide Tunali

Senior Manager, Permanente rekrutering voor senior functies

Jülide leidt ons engineering & supply chain team in Brussel, met +14 jaar rekruteringservaring en uitgebreide connecties in de ingenieursmarkt.

Deniz  Garip

Deniz Garip

Engineering & supply chain, Brussel

Deniz is gespecialiseerd in het rekruteren van ingenieurs- en supply chain functies in verschillende sectoren in België.

Wat is jouw verhaal?

Iedereen heeft een verhaal. Wij willen graag het jouwe horen. Bezorg ons je cv zodat we samen het volgende hoofdstuk van je carrière kunnen schrijven.

 

Anne is Lead HR Business Partner bij Prothya, en weet dat ze op ons expert team kan rekenen voor het verder uitbouwen van het engineering team bij Prothya.

 

Carine is Head of Talent bij Sofina en rekent al jaren op de diensten van Robert Walters in België en Luxemburg wanneer ze op zoek gaan naar het gepaste talent.

 

Julien is CFO bij Luminus en ontdekte dankzij Robert Walters de voordelen van werken met een interim manager, om de continuïteit in het team te garanderen.

Nieuwe vacatures

Rekruteringsadvies

Bekijk alles

Carrière-advies

Bekijk alles

2024 Trends binnen engineering & supply chain

In 2024 staat de arbeidsmarkt voor engineering & supply chain opnieuw voor significante veranderingen, met een nadruk op het streven naar efficiëntie en veelzijdigheid. In lijn met de trends van het afgelopen jaar, wordt verwacht dat professionals binnen deze sectoren niet alleen technisch onderlegd

Lees meer

Goede offboarding zet deur open voor boemerangwerknemers

Talentretentie is dé focus voor HR in 2024. Uit een recente studie van de internationale wervingsspecialist Robert Walters blijkt dat 44% van de ondervraagde werkgevers het afgelopen jaar al toptalent heeft zien vertrekken. Wanneer werknemers vertrekken, richten organisaties hun aandacht uiteraard o

Lees meer

I'm Robert Walters Are you?

Vervoeg ons wereldwijd team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een aangename werksfeer en een professionele opleiding.