nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij op hun beurt jouw verhaal kunnen delen met de meest prestigieuze organisaties in België. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Services

De grootste werkgevers in België vertrouwen op ons om snel en efficiënt mensen te rekruteren die voldoen aan hun noden. Bekijk ons aanbod van diensten op maat

Lees meer
Over Robert Walters België

Voor ons is rekrutering meer dan alleen een job. Wij begrijpen dat achter elke opportuniteit een kans ligt om een verschil te maken in het leven van anderen

Ontdek meer

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters België.

Ontdek meer

Engineering & supply chain rekrutering

Engineering & supply chain experten: mensen die organisaties in beweging houden

Onze engineering & supply chain divisie rekruteert permanente professionals voor diverse organisaties gaande van toonaangevende blue chip organisaties tot KMO's in België.

We maken gebruik van onze uitgebreide technisch gespecialiseerde rekruteringsexpertise in diverse sectoren, waaronder de gezondheidszorg, de auto-industrie, de energiesector, productie, logistiek, de voedingsindustrie, de machinebouw en de bouwsector... Kortom, binnen alle sectoren die technische sleutelfiguren en directieleden van hoog niveau nodig hebben.

Als specialisten in engineering recruitment, begrijpen wij de noden van technische leiders en bevinden ons in de beste positie om de geschikte job te vinden die passen bij hun profiel. 

2024 salarissen binnen engineering & supply chain

Gebruik onze gratis salarisgids om de loontrends in jouw sector te verkennen.

Ontmoet jouw engineering & supply chain recruiters

Jülide  Tunali

Jülide Tunali

Engineering & supply chain, Brussel

Jülide leidt ons engineering & supply chain team. Met Meer dan 12 rekruteringservaring heeft zij een breed netwerk binnen de engineering & supply chain markt opgebouwd.

Deniz  Garip

Deniz Garip

Engineering & supply chain, Brussel

Deniz is gespecialiseerd in het rekruteren van ingenieurs- en supply chain functies in verschillende sectoren in België.

Wat is jouw verhaal?

Iedereen heeft een verhaal. Wij willen graag het jouwe horen. Bezorg ons je cv zodat we samen het volgende hoofdstuk van je carrière kunnen schrijven.

 

Anne is Lead HR Business Partner bij Prothya, en weet dat ze op ons expert team kan rekenen voor het verder uitbouwen van het engineering team bij Prothya.

 

Carine is Head of Talent bij Sofina en rekent al jaren op de diensten van Robert Walters in België en Luxemburg wanneer ze op zoek gaan naar het gepaste talent.

 

Julien is CFO bij Luminus en ontdekte dankzij Robert Walters de voordelen van werken met een interim manager, om de continuïteit in het team te garanderen.

Nieuwe vacatures

Rekruteringsadvies

Bekijk alles

Carrière-advies

Bekijk alles

Halfjaarlijkse update van de engineering arbeidsmarkt

6 juli 2023 In zowat elke sector hebben kandidaten de vacatures en organisaties voor het kiezen. Maar niet alle vacatures raken makkelijk ingevuld. Nu we de eerste twee kwartalen van 2023 achter de rug hebben, is begin juli het perfecte moment om de balans op te maken en de arbeidsmarkt binnen engin

Lees meer

Buitenlandse ingenieurs kunnen het tekort aan talent (deels) opvangen

De vraag naar engineering professionals in België lag in het derde kwartaal van 2022 ruim 27% hoger dan in dezelfde periode vorig jaar, zo blijkt uit cijfers van Jobfeed. Zoals bij zoveel functies, wordt talent alsmaar schaarser. Professionals aantrekken uit het buitenland kan een oplossing zijn, ma

Lees meer

I'm Robert Walters Are you?

Vervoeg ons wereldwijd team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een aangename werksfeer en een professionele opleiding.