nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij op hun beurt jouw verhaal kunnen delen met de meest prestigieuze organisaties in België. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Services

De grootste werkgevers in België vertrouwen op ons om snel en efficiënt mensen te rekruteren die voldoen aan hun noden. Bekijk ons aanbod van diensten op maat

Lees meer
Over Robert Walters België

Voor ons is rekrutering meer dan alleen een job. Wij begrijpen dat achter elke opportuniteit een kans ligt om een verschil te maken in het leven van anderen

Ontdek meer

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters België.

Ontdek meer

Ontmoet Julien

“De juiste kandidaat met snel resultaat. Daar draait het om”

Ik ben al jaren werkzaam in de EDF-groep, voornamelijk in Frankrijk en Italië, waar de arbeidsmarkt anders is dan in België. Toen ik in juni 2020 CFO werd bij Luminus, was ik blij dat ik kon kennismaken met de diensten van Robert Walters, al jarenlang een trouwe business partner van onze organisatie. Tijdens mijn eerste ontmoeting met Olivier van Outryve lichtte hij toe wat interim management precies inhoudt in België en welke toegevoegde waarde een interim manager kan betekenen voor het finance team dat ik hier leid. Sindsdien heb ik al een paar keer een beroep gedaan op een interim manager via Robert Walters. Of het nu om een vervangingsopdracht of een tijdelijke project management opdracht gaat, Olivier weet precies de juiste kandidaat te vinden. Hij kent onze organisatie intussen door en door, maar neemt bij elke opdracht de nodige tijd om te luisteren naar onze noden en wensen, en heeft ons nog nooit teleurgesteld. Bij elke opdracht slaagt hij erin om in een zeer korte tijdspanne een aantal gekwalificeerde en beschikbare kandidaten voor te stellen. 

Continuïteit kunnen garanderen binnen het finance team is voor mij een absolute must, en ik weet dat ik hiervoor telkens bij Robert Walters terecht kan. De interim managers die opstarten, integreren zich vlot en we zien snel de resultaten van hun werk.

Het gebeurt zelfs regelmatig dat een opdracht verlengd wordt of dat de interim manager zo’n goed werk geleverd heeft, dat hij ingeschakeld wordt voor een ander project binnen de organisatie waar hij een meerwaarde kan betekenen.

Naast rekrutering houdt Robert Walters ons regelmatig op de hoogte over de meest recente trends en inzichten op de Belgische arbeidsmarkt. Die uitgebreide service en lange-termijnrelatie waardeer ik enorm.

 Julien Doyard, CFO bij Luminus

 

Ben is CCO bij Manuchar, en deed een beroep op Robert Walters om een Global Head of Tax vacature in te vullen. Met succes.  

 

Anne is Lead HR Business Partner bij Prothya, en weet dat ze op Robert Walters kan rekenen voor het uitbouwen van het engineering team.

 

Carine is Head of Talent bij Sofina en rekent al jaren op de diensten van Robert Walters in België en Luxemburg.

I'm Robert Walters Are you?

Vervoeg ons wereldwijd team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een aangename werksfeer en een professionele opleiding.