nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij op hun beurt jouw verhaal kunnen delen met de meest prestigieuze organisaties in België. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Services

De grootste werkgevers in België vertrouwen op ons om snel en efficiënt mensen te rekruteren die voldoen aan hun noden. Bekijk ons aanbod van diensten op maat

Lees meer
Over Robert Walters België

Voor ons is rekrutering meer dan alleen een job. Wij begrijpen dat achter elke opportuniteit een kans ligt om een verschil te maken in het leven van anderen

Ontdek meer

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters België.

Ontdek meer

Interim management

Jouw interim management carrière in goede handen

Als specialist in interim management functies werken wij samen met interim managers en organisaties, variërend van kleine bedrijven tot grote ondernemingen. We werken samen met een groeiend netwerk van internationale interim management professionals en helpen hen telkens bij het vinden van een nieuwe opdracht die aansluit bij hun expertise.

Ons doel

Dankzij de ervaring en deskundigheid van onze consultants kunnen wij de specifieke uitdagingen en noden van jouw organisatie goed inschatten.

2024 Europees interim management rapport

Ons Europese interim management marktrapport geeft een uitgebreid overzicht van de interim management arbeidsmarkt, organisatorische problemen die interim managers kunnen oplossen en de verwachte kosten voor organisaties in België, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

Waarom een beroep doen op een interim manager?

Organisaties waarderen steeds meer de doeltreffendheid en kostenefficiëntie van interim managers. Het besef groeit dat dergelijke leidinggevenden niet alleen als 'crisishulpmiddel' kunnen worden ingezet, maar ook als extra ondersteuning die het bedrijf niet aan de verplichtingen van arbeidscontracten bindt. Interim managers kunnen naast tastbare resultaten ook een grote strategische waarde bieden.

Tijd voor zelfstandigheid?

De huidige arbeidsmarkt vraagt om meer transparantie en toont een toenemende behoefte aan interim managers, zowel vakspecialisten als generalisten in verschillende disciplines. Starten als zelfstandige interim manager brengt flexibiliteit, meer controle over de balans tussen je werk en privéleven en de mogelijkheid om meer te verdienen.

Nieuwe interim management opdrachten

Ontmoet jouw interim management experts

Christophe  Paquay

Christophe Paquay

Interim management, Antwerpen

Met een achtergrond in audit en een sterk inzicht in de markt, leidt Christophe de finance & interim management teams in de regio Antwerpen.

Audrey  Bostvironois

Audrey Bostvironois

Interim management, Brussel

Met meer dan 20 jaar ervaring in het rekruteren van interim professionals, leidt Audrey de interim management divisie in Brussel.

Ontmoet de rest van het team

Het Robert Walters interim management team behaalde de hoogste ranking binnen Lloyds Register Quality Assurance. Ons team is zeer divers en bestaat uit ervaren professionals met elk hun eigen specialisatie en expertise. Zo kan iedere interim manager en organisatie rekenen op kwalitatieve resultaten op korte termijn.

Rooskleurige toekomst voor interim operations managers

Interim management opdrachten zijn een essentieel instrument geworden in het operationele landschap, gaande van het overbruggen van talenttekorten in high-level functies tot strategische optimalisatieprojecten. Welke carrièrekansen brengen post-covid investeringen, digitale transformatie en decarbon

Lees meer

8 redenen om te kiezen voor interim management

Interim Managers worden niet enkel ingezet in een crisissituatie, maar vaak ook als geplande resource in de strategie van de organisatie zonder dat het bedrijf zich dient te binden aan de verplichtingen van arbeidscontracten. Wanneer u een interim manager zoekt, dan moet u bij Robert Walters zijn. W

Lees meer

Bedrijfssucces dankzij interim managers

Een interim manager is een tijdelijke manager die organisaties gedurende een bepaalde periode kan ondersteunen bij projecten, personeelstekorten of afwezigheid. Vooral in de huidige arbeidsmarkt stelt Anthony van de Ven, Consultant Interim Management bij internationaal rekruteringsspecialist Robert

Lees meer