nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij op hun beurt jouw verhaal kunnen delen met de meest prestigieuze organisaties in België. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Services

De grootste werkgevers in België vertrouwen op ons om snel en efficiënt mensen te rekruteren die voldoen aan hun noden. Bekijk ons aanbod van diensten op maat

Lees meer
Over Robert Walters België

Voor ons is rekrutering meer dan alleen een job. Wij begrijpen dat achter elke opportuniteit een kans ligt om een verschil te maken in het leven van anderen

Ontdek meer

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters België.

Ontdek meer

Onze verhalen

Ontmoet Nadia

Een reorganisatie bij haar vorige werkgever zorgde voor een kentering in het leven van Nadia. Dankzij Robert Walters beseft ze nu wat ze al die tijd gemist heeft.

Ontmoet Ben

Ben is CCO bij Manuchar, en deed een beroep op Robert Walters om een Global Head of Tax vacature in te vullen. Met succes.

Ontmoet Gül

Gül zou nooit zelf de stap gezet hebben naar een pure consolidatie-rol. Toch ging ze in op het advies van Robert Walters, wat haar leven veranderde.

Ontmoet Filip

Wanneer Greenyard op zoek is naar medewerkers binnen finance en tax, belt Filip naar Robert Walters...

Ontmoet Carole

Ruim 15 jaar geleden hielp Robert Walters Carole aan een nieuwe job. Vandaag doet ze een beroep op ons om haar te helpen bij de rekruteringsnoden van Coreso.

Ontmoet Nick

Ruim 2 jaar geleden ging Nick via Robert Walters aan de slag bij Havenbedrijf Antwerpen. Vandaag helpen wij hem om zijn team verder uit te bouwen.

Ontmoet Carine

Carine is Head of Talent bij Sofina en sinds vele jaren partner van Robert Walters in België en Luxemburg.

Ontmoet Laurens

Bij zijn volgende carrièrestap wilde Laurens graag de focus leggen op het strategische luik binnen audit. Robert Walters vond voor hem precies de job die hij voor ogen had.

Ontmoet Anne

Anne is Lead HR Business Partner bij Prothya, en weet dat ze op Robert Walters kan rekenen voor het uitbouwen van het engineering team.

Ontmoet Julien

Julien is CFO bij Luminus en ontdekte dankzij Robert Walters de voordelen van werken met een interim manager, om de continuïteit in het team te garanderen.

I'm Robert Walters Are you?

Vervoeg ons wereldwijd team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een aangename werksfeer en een professionele opleiding.