nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij op hun beurt jouw verhaal kunnen delen met de meest prestigieuze organisaties in België. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Services

De grootste werkgevers in België vertrouwen op ons om snel en efficiënt mensen te rekruteren die voldoen aan hun noden. Bekijk ons aanbod van diensten op maat

Lees meer
Over Robert Walters België

Voor ons is rekrutering meer dan alleen een job. Wij begrijpen dat achter elke opportuniteit een kans ligt om een verschil te maken in het leven van anderen

Ontdek meer

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters België.

Ontdek meer

Ontmoet Nick

“Onze langdurige relatie is hét bewijs van wederzijds vertrouwen en een menselijke benadering”

Ik werk nu bijna 10 jaar samen met Robert Walters en zij hebben me echt geholpen mijn carrière tot nu toe uit te bouwen. Ik ontmoette Christophe Paquay ongeveer 5 jaar geleden en voelde meteen een klik met hem. In tegenstelling tot andere recruiters kon hij me echt waarderen als persoon, en gaf hij me eerlijke feedback en professioneel advies. De langdurige relatie die we in de loop der jaren hebben opgebouwd is een bewijs van wederzijds vertrouwen en een menselijke benadering. 

Ruim 2 jaar geleden belde Christophe me om me een interessante opportuniteit bij de Haven van Antwerpen voor te stellen. Met succes: ik ging er aan de slag als Controller Budget & Strategie, een job die me op het lijf geschreven is.

Het unieke aan mijn ervaring met Robert Walters is dat onze samenwerking niet eindigt zodra het contract is getekend. Ik weet dat ik altijd op Christophe kan rekenen en we houden regelmatig contact.

Hij heeft mij professioneel ondersteund in mijn groei binnen de organisatie en fungeert als klankbord in geval van twijfel. Vandaag leid ik als Controlling Manager bij de Haven van Antwerpen een team en ga ik op zoek naar nieuwe gekwalificeerde medewerkers. Het spreekt voor zich dat ik hiervoor een beroep zal doen op Christophe en zijn collega's bij Robert Walters. Zij kunnen immers inspelen op onze behoeften en denken in oplossingen in plaats van problemen. Het positivisme en de nuchterheid die Christophe typeren, maken hem tot een echte zakenpartner. En zij zijn precies het soort mensen waarmee ik me graag omring, zowel binnen als buiten de organisatie.   

Nick Van Meerbeeck, Controlling Manager bij Havenbedrijf Antwerpen

 

Ruim 15 jaar geleden hielp Robert Walters Carole aan een nieuwe job. Vandaag doet ze een beroep op ons om haar te helpen bij de rekruterings-noden van Coreso.

 

Wanneer Greenyard op zoek is naar nieuwe medewerkers binnen finance en tax, belt Group Tax & Treasury Director Filip naar Robert Walters...

 

Carine is Head of Talent bij Sofina en rekent al jaren op de diensten van Robert Walters in België en Luxemburg wanneer ze op zoek gaan naar het gepaste talent.

I'm Robert Walters Are you?

Vervoeg ons wereldwijd team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een aangename werksfeer en een professionele opleiding.