nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij op hun beurt jouw verhaal kunnen delen met de meest prestigieuze organisaties in België. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Services

De grootste werkgevers in België vertrouwen op ons om snel en efficiënt mensen te rekruteren die voldoen aan hun noden. Bekijk ons aanbod van diensten op maat

Lees meer
Over Robert Walters België

Voor ons is rekrutering meer dan alleen een job. Wij begrijpen dat achter elke opportuniteit een kans ligt om een verschil te maken in het leven van anderen

Ontdek meer

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters België.

Ontdek meer

Ontmoet Filip

"Flexibiliteit en out-of-the-box denken leidden tot succes"

Greenyard werkt intussen al een aantal jaren samen met Robert Walters voor het rekruteren van financiële profielen. Ikzelf doe al een paar jaar een beroep op Christophe wanneer we op zoek zijn naar een tax profiel. Bij elke rekrutering die via Christophe verloopt, verbaas ik me erom hoe goed hij deze specifieke markt kent. Hij weet als geen ander interessante profielen voor te stellen die bovendien telkens een goede match met de organisatie blijken te zijn.

Bij elke rekrutering merken we dat Robert Walters' consultants de nodige tijd nemen om de mensen die ze benaderen écht te leren kennen en na te gaan of er een goede fit is met de bedrijfscultuur en de collega’s bij Greenyard.

Vrij recent liet Christophe ons kennismaken met een internationaal profiel waar we initieel niet zeker over waren. De theoretische kennis en de praktische ervaring was er zeker, maar het was afwachten of die buitenlandse ervaring ook in België de juiste toegevoegde waarde kon zijn voor Greenyard. Maar Christophe had dat opnieuw heel goed ingeschat, en de kandidaat bleek een 100% match te zijn. Vanaf dag één nam zij de zaken in handen, en inmiddels is ze een belangrijke schakel in ons team en onze organisatie geworden.

Wat ik bij deze rekrutering enorm gewaardeerd heb in Christophe is zijn flexibiliteit en zijn out-of-the-box manier van denken om deze opdracht op een succesvolle manier te voltooien. Dat heeft mijn vertrouwen in Christophe alleen maar doen toenemen. Ik zal dan ook niet aarzelen om Christophe opnieuw te contacteren bij onze volgende rekruteringsnoden en hem aan te bevelen aan mensen in mijn netwerk.

Filip Houttekiet, Group Tax & Treasury Director bij Greenyard

 

Bij zijn volgende carrièrestap wilde Laurens graag de focus leggen op het strategische luik binnen audit. Robert Walters vond voor hem precies de job die hij voor ogen had.

 

Anne is Lead HR Business Partner bij Prothya, en weet dat ze op Robert Walters kan rekenen voor het verder uitbouwen van het engineering team binnen haar organisatie.

 

Julien is CFO bij Luminus en ontdekte dankzij Robert Walters de voordelen van werken met een interim manager, om de continuïteit in het team te garanderen.

I'm Robert Walters Are you?

Vervoeg ons wereldwijd team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een aangename werksfeer en een professionele opleiding.