nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij op hun beurt jouw verhaal kunnen delen met de meest prestigieuze organisaties in België. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Services

De grootste werkgevers in België vertrouwen op ons om snel en efficiënt mensen te rekruteren die voldoen aan hun noden. Bekijk ons aanbod van diensten op maat

Lees meer
Over Robert Walters België

Voor ons is rekrutering meer dan alleen een job. Wij begrijpen dat achter elke opportuniteit een kans ligt om een verschil te maken in het leven van anderen

Ontdek meer

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters België.

Ontdek meer

Ontmoet Gül

“De beslissing om in te gaan op de functie die mijn consultant voorstelde, heeft mijn leven écht veranderd”

Ik werd via LinkedIn door een Robert Walters consultant benaderd, omdat hij voor één van zijn klanten op zoek was naar een medewerker met ervaring binnen consolidatie. Hoewel ik al enige ervaring had binnen consolidatie, zou ik zelf nooit het initiatief genomen hebben om te solliciteren voor een pure consolidatierol. Het sollicitatiegesprek verliep heel vlot, en ik had er meteen alle vertrouwen in dat mijn consultant en zijn collega’s bij Robert Walters er alles aan zouden doen om me te helpen bij mijn volgende carrièrestap.

Mijn kandidatuur werd voorgesteld bij Ageas, en ondanks hun twijfel of ik wel de meest geschikte kandidaat zou zijn, gaven ze me toch de kans om op gesprek te komen. Ook hier speelde mijn consultant een belangrijke rol.

Hij benadrukte welke toegevoegde waarde mijn competenties zouden kunnen betekenen voor de organisatie en dat mijn persoonlijkheid uitstekend zou passen in de internationale bedrijfscultuur van Ageas. Dat heb ik enorm gewaardeerd.

Het hele rekruteringsproces nam op zich wat tijd in beslag, maar mijn consultant nam bij elk gesprek de nodige tijd om me zo goed mogelijk voor te bereiden. Na elke interviewronde bij Ageas contacteerde hij mij om mijn feedback te vragen, maar ook zelf eerlijke feedback te geven. Hoorde ik even niets, dan stelde hij me toch telkens gerust, waardoor ik de hoop niet opgaf, of het gevoel had dat ik genegeerd werd. Ik was dan ook enorm gelukkig toen mijn consultant me belde met de boodschap dat ik mocht starten als IFRS Financial Reporting Analyst bij Ageas. Die beslissing heeft mijn leven écht veranderd, en dat heb ik in grote mate aan hem en de collega’s bij Robert Walters te danken. Zij bleven in mij geloven, en hebben er alles aan gedaan om voor mij de job te vinden die écht bij mij past, net alsof ze voor zichzelf zouden doen.

Ook kort nadat ik gestart ben, belde mijn consultant me op om te horen hoe het gaat, en ik weet dat ik steeds bij hem terecht kan voor tips en advies in de toekomst. Ik kan de diensten van Robert Walters dus aan iedereen aanbevelen!

Gül Yeşil, IFRS Financial Reporting Analyst bij Ageas NV 

 

Julien is CFO bij Luminus en ontdekte dankzij Robert Walters de voordelen van werken met een interim manager, om de continuïteit in het team te garanderen.

 

Bij zijn volgende carrièrestap wilde Laurens graag de focus leggen op het strategische luik binnen audit. Robert Walters vond voor hem precies de job die hij voor ogen had.

 

Een reorganisatie bij haar vorige werkgever zorgde voor een kentering in het leven van Nadia. Dankzij Robert Walters beseft ze nu wat ze al die tijd gemist heeft.

I'm Robert Walters Are you?

Vervoeg ons wereldwijd team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een aangename werksfeer en een professionele opleiding.