nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij op hun beurt jouw verhaal kunnen delen met de meest prestigieuze organisaties in België. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Services

De grootste werkgevers in België vertrouwen op ons om snel en efficiënt mensen te rekruteren die voldoen aan hun noden. Bekijk ons aanbod van diensten op maat

Lees meer
Over Robert Walters België

Voor ons is rekrutering meer dan alleen een job. Wij begrijpen dat achter elke opportuniteit een kans ligt om een verschil te maken in het leven van anderen

Ontdek meer

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters België.

Ontdek meer

Finance & accounting Vacatures

Robert Walters heeft een selectie van permanente vacatures binnen finance & accounting in België. Wij zijn uitgerust om professioneel, sectorspecifiek loopbaanadvies te geven aan finance & accounting specialisten bij het zoeken naar hun volgende job. Bekijk hier de jobs binnen finance & accounting waarvoor wij momenteel rekruteren.

Finance & accounting Vacatures

Vacature bewaren

Salaris: Negotiable

Locatie: Ieper

Geplaatst op: 26 april 2024

Heb jij een goed analytisch inzicht, uitstekende kennis van Tax en zoek je een functie met veel uitdaging? Dan is deze opportuniteit in Ieper iets voor jou. Een innovatieve speler in consulting zoekt een communicatieve Tax Consultant om hun team te vervolledigen.
Vacature bewaren

Salaris: Negotiable

Locatie: Ghent

Geplaatst op: 22 april 2024

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen fiscaliteit? Dan is deze opportuniteit in Gent de perfecte kans om je uitgebreide fiscale kennis te ontplooien. Deze dynamische speler binnen consulting zoekt een nauwkeurige Fiscaal Expert om hun fiscaal departement uit te bouwen.

I'm Robert Walters Are you?

Vervoeg ons wereldwijd team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een aangename werksfeer en een professionele opleiding.