nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij op hun beurt jouw verhaal kunnen delen met de meest prestigieuze organisaties in België. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Services

De grootste werkgevers in België vertrouwen op ons om snel en efficiënt mensen te rekruteren die voldoen aan hun noden. Bekijk ons aanbod van diensten op maat

Lees meer
Over Robert Walters België

Voor ons is rekrutering meer dan alleen een job. Wij begrijpen dat achter elke opportuniteit een kans ligt om een verschil te maken in het leven van anderen

Ontdek meer

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters België.

Ontdek meer

Insurance vacatures

Robert Walters heeft een selectie van permanente vacatures binnen verzekeringen in België. Wij zijn uitgerust om professioneel, sectorspecifiek loopbaanadvies te geven aan verzekeringsspecialisten bij het zoeken naar hun volgende job. Bekijk hier de jobs binnen verzekeringen waarvoor wij momenteel rekruteren.

Insurance vacatures

Vacature bewaren

Salaris: Un package salarial attractif

Locatie: Brussels

Geplaatst op: 8 mei 2024

Une société active dans le secteur de l'assurance est actuellement à la recherche d'un Business Analyst pour rejoindre ses bureaux à Bruxelles. Dans ce rôle, vous renforcerez l'équipe existante et rapporterez directement au Directeur ICT et Processus.

I'm Robert Walters Are you?

Vervoeg ons wereldwijd team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een aangename werksfeer en een professionele opleiding.