nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij op hun beurt jouw verhaal kunnen delen met de meest prestigieuze organisaties in België. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Services

De grootste werkgevers in België vertrouwen op ons om snel en efficiënt mensen te rekruteren die voldoen aan hun noden. Bekijk ons aanbod van diensten op maat

Lees meer
Over Robert Walters België

Voor ons is rekrutering meer dan alleen een job. Wij begrijpen dat achter elke opportuniteit een kans ligt om een verschil te maken in het leven van anderen

Ontdek meer

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters België.

Ontdek meer

Onze aanpak

Wij begrijpen en delen de verhalen van onze kandidaten en klanten

Robert Walters is één van 's werelds grootste gespecialiseerde recruitmentorganisaties omdat wij de tijd nemen om te luisteren naar onze klanten en kandidaten. Wij onderscheiden ons in onze werkwijze omdat we mensen echt begrijpen, meeschrijven aan hun verhaal, en dit verhaal delen met anderen.

Verhalen zijn belangrijk omdat er een wereld aan mogelijkheden opengaat zodra we onze ideëen, ervaringen en ambities delen. Luisteren naar deze verhalen helpt ons om een carrièrepartner en coach te kunnen zijn, en de juiste mensen met elkaar te kunnen verbinden. Verhalen helpen ons om sterke, duurzame één-op-één relaties met de mensen binnen ons netwerk op te bouwen. Relaties die gebaseerd zijn op vertrouwen en empathie. En ze helpen ons de essentie van een vakgebied, sector, regio of talent pool te begrijpen.

Ons team bestaat uit mensen met diepgaande kennis en een unieke kijk op de wereld om hen heen. Door verhalen met elkaar te delen, blijven we als team nauw samenwerken. Deze teamgerichte aanpak is al vanaf het begin de motor achter ons succes.

Door ons te verdiepen in de verhalen van mensen kunnen we verder kijken dan hun cv of functieomschrijving. Zo komen we tot de beste match tussen organisatie, team en professional.

Wij kunnen organisaties helpen de mensen te vinden die de sleutel zijn tot hun succes, vandaag en in de toekomst. Daarnaast helpen we mensen bij het nemen van beslissingen die van grote impact zijn op de rest van hun leven. Beslissingen die ervoor zorgen dat zij hun ambities kunnen waarmaken.

De mooiste kansen beginnen met een verhaal. Vertel ons het jouwe.

Gerrit Bouckaert – CEO
Robert Walters & Walters People

Wij weten wie je bent

We kennen jouw vakgebied door en door. Veel van onze consultants hebben - sommigen enkele jaren, anderen hun halve carrière - gewerkt in de expertise waarvoor zij werven.

We kijken verder dan functieomschrijvingen en cv's. De kleine details die zorgen voor 'the perfect fit' zitten dieper onder de oppervlakte. Laat het aan ons over om ze zichtbaar te maken.

We werken samen als één team. Zo weet je zeker dat we binnen ons volledige netwerk zoeken naar de best passende professional.

We brengen de wereld naar jou toe. Wij bieden je toegang tot een wereldwijde pool aan talent via onze International Candidate Management teams.

We handelen op basis van data. Daardoor kunnen we onze zoektocht naar talent nauwkeurig targetten, en is ons advies gebaseerd op de laatste ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt.

We delen onze expertise. Wij geven jou toegang tot onze marktkennis, carrièreadvies en recruitmentexpertise via een breed portfolio aan digitale tools, uitgebreide rapportages en blogs.

I'm Robert Walters Are you?

Vervoeg ons wereldwijd team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een aangename werksfeer en een professionele opleiding.