nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij op hun beurt jouw verhaal kunnen delen met de meest prestigieuze organisaties in België. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Services

De grootste werkgevers in België vertrouwen op ons om snel en efficiënt mensen te rekruteren die voldoen aan hun noden. Bekijk ons aanbod van diensten op maat

Lees meer
Over Robert Walters België

Voor ons is rekrutering meer dan alleen een job. Wij begrijpen dat achter elke opportuniteit een kans ligt om een verschil te maken in het leven van anderen

Ontdek meer

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters België.

Ontdek meer

8 redenen om te kiezen voor interim management

Interim Managers worden niet enkel ingezet in een crisissituatie, maar vaak ook als geplande resource in de strategie van de organisatie zonder dat het bedrijf zich dient te binden aan de verplichtingen van arbeidscontracten.

Wanneer u een interim manager zoekt, dan moet u bij Robert Walters zijn. Wat kan u precies van ons verwachten? 

1. Snel de beste kandidaat

Robert Walters levert niet alleen passende, gescreende en ervaren interim managers, maar ook interim managers die onmiddellijk inzetbaar zijn. De snelheid van leveren is in al onze processen ingebouwd. Door ons dagelijks netwerken, weten wij welke interim managers beschikbaar zijn en kunnen wij ze direct voorstellen. Vaak volgt een introductie van beschikbare kandidaten binnen 24 uur en zal de interim manager binnen een week na de lancering van de zoektocht starten in uw organisatie. Die snelheid gaat bij ons niet ten koste van de kwaliteit.

2. Gedegen advies

Heeft u een vacature voor een project? Een zwangerschapsvervanging? Verlichting van de workload van uw team nodig? Een crisis situatie? Behoefte aan een vaste kracht, maar geen ruimte vanwege een hiring freeze? Twijfelt u over een tijdelijke of een vaste werknemer? Onze ervaren consultants adviseren u graag over de verstandigste keuze die past bij de behoefte van uw organisatie.

3. Bewezen interim managers

Robert Walters selecteert, begeleidt en volgt van nabij de beste interim managers in hun vak en hun niche. Met onze langdurige ervaring als leverancier van interim managers hebben wij een duidelijk beeld van de expertise, prijs-kwaliteitverhouding en beschikbaarheid van de professionals in ons netwerk.

Vaak hebben door ons voorgestelde interim managers al eerdere opdrachten via Robert Walters uitgevoerd. Dat geeft een extra zekerheid op de kwaliteit van de prestaties. 


4. Experts in hun vak

Onze interim managers zijn zelf kenners van hun vak. In onze specialisaties - general management, finance, bank en verzekeringen, HR, IT, supply chain en programme/project management – hebben wij een netwerk opgebouwd van interim management professionals die beschikbaar zijn om de uitdagingen van uw organisatie het hoofd te bieden. Wij hebben zicht op de verborgen expertises van onze interim managers en weten daarom wie u precies nodig heeft. 

5. Consultants met businesservaring

Dat laatste kunnen wij alleen omdat onze consultants zelf praktijkervaring hebben opgedaan binnen onze specialisaties. Veel van onze consultants zijn zelf werkzaam geweest in het vak voordat zij recruitment consultant werden, en allen kennen zij de cultuur, de vaktermen en de werkprocessen van hun niches. Alleen vakdeskundigen zijn in staat een goede match te maken om de juiste interim manager bij de juiste opdracht te plaatsen.

6. Kwaliteit

Als lid van Federgon Interim Management behaalt Robert Walters de maximum kwaliteitsscore (4 sterren) van Lloyds Quality Assurance, die de audit op zich neemt. Deze certificering staat borg voor een verzorgd en kwalitatief proces, zowel naar onze kandidaten als klanten toe.

7. Een gesmeerd team

Onze consultants werken niet op basis van individuele commissie. Deze unieke aanpak maakt dat het snel en succesvol invullen van een interim management vacature een ‘team effort’ is. Dankzij deze collegialiteit kunnen wij sneller de juiste match voor u maken.

8. Wereldwijde dekking

Robert Walters heeft als globale rekruteringsspecialist een grensoverschrijdende dienstverlening. Met onze kennis van de plaatselijke markt zijn wij in staat om gericht te reageren op de vraag naar passende interim managers, of uw bedrijf nu een multinational of een plaatselijke KMO is.

 

Meer informatie

Download ons Europees interim management marktrapport en kom alles te weten over de Europese interim management markt.

Dit artikel delen

Handige links

Op zoek naar medewerkers?
Salary Survey
Rekruteringsadvies
Neem contact met ons op

Contacteer een van onze gespecialiseerde consultants om meer te weten te komen

Gerelateerde artikels

Bekijk alle inhoud

Vier belangrijke interim-trends voor CFO’s

De moderne CFO is steeds vaker betrokken bij het hiring proces. Daarom is het belangrijk om weten wat er allemaal speelt op de operationele interim management-markt. Senior consultant Adèle Demeire, gespecialiseerd in de bemiddeling van interim managers, zet de belangrijkste trends op een rij. Trend

Lees meer

Brengen Crisis Managers de nodige veerkracht bij organisaties?

Marguerite Taillieu, Principal in de interim management divisie bij Robert Walters, licht toe wat de toegevoegde waarde van een Interim Crisis Manager kan betekenen, ook in post-Corona tijden. Waarom is er nood aan (interim) Crisis Managers? Marguerite: “De Corona-pandemie heeft een grote invloed ge

Lees meer

8 redenen om te kiezen voor interim management

Interim Managers worden niet enkel ingezet in een crisissituatie, maar vaak ook als geplande resource in de strategie van de organisatie zonder dat het bedrijf zich dient te binden aan de verplichtingen van arbeidscontracten. Wanneer u een interim manager zoekt, dan moet u bij Robert Walters zijn. W

Lees meer

I'm Robert Walters Are you?

Vervoeg ons wereldwijd team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een aangename werksfeer en een professionele opleiding.